עבר עריכה על ידי אם מאושרת בתאריך ט"ו בטבת תשפ"ד 01:16
אם אצל מישהי הנתון הזה יכול להשפיע על הלידה- חובה להגיד.
אבל מכיוון שאני לא רואה קשר, אני לא אומרת.
זה מרגיש לי לא קשור ללידה בכלל, ואפילו קצת פלישה למקום אישי.
לא מתאים לי בזמן שהכוחות נפש וגוף שלי מרוכזים בצירים ולידה להתעסק במה היה בתחילת ההריון.
אפשר פשוט להגיד ב"ה , ולעבור הלאה.
או כמו הרעיונות הטובים ש@פרח חדש כתבה.
פעם אחת קרה לי שהתחלפה רופאה באמצע הלידה והיא חפרה וחפרה במחשב וראתה מה שלא אמרתי, היא התחילה לשאול ולהתעניין אז נשאתי אליה "עיני עגל " בין הצירים... וחייכתי אליה, היא הבינה את המסר ואפילו התנצלה שזו היתה שאלה לא במקום ולא בזמן המתאים.ואמרה שבאמת זה לא קשור לעכשיו.
רק כותבת לגבי הלהסתיר-
באמת אני חושבת שאי אפשר להסתיר, כי תהיי בטוחה שאיזה שכנה ראתה אותך שם וכבר סיפרה לאמא שלך ( אלא אם כן היא גרה בחו"ל ואין לה שכנות פטפטניות
).
אבל אני ממש מבינה את זה שאתם מסתירים כי הנושא הזה מאד מאד אישי, וגם לי קשה לדבר על זה.
( רק בפורום כאן אני כותבת על זה, בחיים האמיתיים אני לא מדברת בנושא כי זה באמת מרגיש לי מאד מאד אישי).
אז אני רק ממליצה לך לא להיות מופתעת אם יגלו, כי זה יכול לקרות במשך השנים, ולא לבזבז כוחות על להסתיר, אלא פשוט לשמור על הפרטיות.
גם מי שאני יודעת שיודע, לא מדבר איתי בנושא כי הוא יודע שזה לא נושא לשיחה.
ואולי כדאי לך להכין תשובה מראש אם אמא שלך תשמע ותשאל משהו-
אולי להגיד , "כן אמא לא סיפרנו כי זה משהו אישי שלנו, ומכיוון שאני יודעת שאת מאד אוהבת אותנו אני בטוחה שתכבדי את ההחלטה שלנו ולא נדבר בנושא." אני חושבת שאם תהיי מוכנה מראש, לא תהיי בלחץ אם היא תגלה.
בשעה טובה ! איזה מרגש שאת כבר בשלב הזה!
שתהיה לך לידה קלה ורגועה❤️