בס"ד
ראשית, בשורות טובות בע"ה..
ולעניין.
ישנן תכונות שאף אם הן שונות זו מזו בסה"כ בשל הדמיון שיש ביניהם אני מרשה לעצמי להעיד עליי שב"ה ה' חנן אותי בהן כמו רגישות סבלנות עדינות הקשבה צניעות וכדומה.. [כמובן אני רחוק מלהיות מושלם בהם.. אבל נראלי שגם אחרים יאמרו שאלו תכונות שמאפיינות אותי..]
אממה, ישנן מידות ומאפיינים אחרים שאני חש (ועל חלק מהן גם אחרים יעידו) שהם לא חלק מהאישיות שלי. סתם אזרוק פה כמה: מגניב, מוביל, יצירתי, יציב, אוהב לטייל, קליל, ראש על הכתפיים. "יודע מה הוא רוצה.." אידיאליסט, עמוק, חכם, בוגר, בעל שאיפות..
העניין הוא שלפעמים אני מרגיש שכל בחורה שתרצה מקצת התכונות שברשימה האחרונה הקשר איתה לא יצליח.. ובשביל שבע"ה אתחתן צריך שאחפש בחורה שתסכים "להסתפק" בסל התכונות שכתבתי למעלה אע"פ שלכאורה ישנן הרבה בנים האחרים שיש להם מזה ומזה אז למה שהיא תעשה זאת?
אני לא רואה שניסחתי שאלה אבל מניח שאפשר להתייחס גם בלי שניסחתי שאלה קונקרטית.. רק לפני כן הערה שחשוב לי להוסיף.
אין לי שום בעיה לשמוע גם תגובות כמו אחי אתה צריך לעבוד על הביטחון העצמי שלך.. ובכל זאת אשמח אם בנוסף תצליחו להתייחס למה שכתבתי בהנחה שאין בעיה של ביטחון עצמי [גם אם התרשמתם שזה לא נכון אצלי] אלא פשוט אדם שיש לו סל תכונות איקס והרבה תכונות מסל Y אין לו..
תודה רבה וכאמור בשורות טובות וביחד ננצח בע"ה!
... של מי אתה צריך לענות על דרישות? של אף אחת! רק של אחד. רק מולו. רק ה' יביא לך את הכלה שלך בזמן הנכון.