בא לי פתאום יש לי חשק
הגדול בן שנתיים ו3 חודשים
הקטנה בת שנה
ואני מרגישה שוב את הצורך להביא ילד לעולם.
חשוב לציין שאנחנו חילונים , ולא מתכננת יותר מ3 ילדים.
אני בת 32 (מחר 🙂) וכן יכולה בסך הכל לחכות עוד כמה שנים.. אבל הילד הראשון הוא מטיפולים, והילדה השניה הגיעה בהפתעה מוחלטת- אז כך שאין לי אפילו מושג כמה זמן יקח עד שאכנס שוב להריון.
הדילמה העיקרית שלי היא בגלל הסיבות הבאות:
1)אני די גמורה ועייפה.. לא ישנה טוב בלילה, כי הקטנה מתעוררת כמה פעמים בלילה, ובכללי היא תינוקת קשה מאוד
2)בדיוק מתחילה עבודה חדשה, ובא לי סופסוף לטפח קריירה ולהגשים את עצמי
3)בוודאות זה לא יתקבל בעין יפה אצלנו בסביבה- אני בטוחה שכולם ירימו גבה, מה פתאום עוד ילד, לאן אנחנו ממהרים?
4)אני מפחדת לפגוע בילדים שלי, לא להצליח להקדיש עבורם מספיק זמן, להזניח אותם… כי תינוק גוזל מלא אנרגיה, והל בעצמם עדיין תינוקות
5)אבל בא לי, ואני לא נעשת צעירה יותר, ומבחינה כלכלית אנחנו מסודרים , ובעלי לא התנגד (כן בהתחלה אבל עכשיו יותר זורם) ואני מאמינה שבסוף זה לטובת הילדים גם, שיהיו חבורה כזו, שיגדלו ביחד עם תחומי עניין משותפים
6)אחרון מבטיחה - אבל קראתי כתבה שבה מישהו רשם שזה הדבר הכי גרוע שעשה, שנהרסה לו הזוגיות ופשוט מתחרט .. וזה הלחיץ אותי
ברור לי שאתן לא יכולות לקבל החלטה במקומי , אבל אולי תאירו את עיני.. מעניין אותי לשמוע את דעתכן, למרות שאני בטוחה שבגלל הרקע השונה ביניינו (כאמור אני חילונית) אתן ברובכן תגידו לי ללכת על זה .. ואולי זו גם הסיבה שכתבתי פה דווקא בפורום הזה. כי בלב אני יודעת שתגידו לי ללכת על זה חחח
…