אנחנו מפונים מהבית( גרים בקו העימות)+ בעל מגויס בקרבי (לא נמצא רוב הזמן). אני עם 2 קטנים וסטודנטית.
נמצאת אצל ההורים.
מעבר לזה שאני כבר ממששש חייבת פרטיות ושגרה נורמלית ובית משלי, עוד שניה יוצאות לי קרניים מהפינוקים שהבן שלי מקבל כאן!!!!! ההורים שלי מןשלמים, יש לנו קשר מדהים והם אוכלים ממש בריא יחסית, אבל זה רחוק ממה שיש אצלנו בבית בשגרה. הם גם עןמדים מאחורי ואף פעם לא סותרים את המילה שלי, אבל ברור שאם יש אמא או סבתא הוא ילך לסבתא בוכה.
זה משגע אותי!!
אני יוצאת איתם מלא לבד שיהיה לו רק זמן איתי, וזה רק עןשה לי לבכות כמה אני מתגעגעת לזמן הזה איתם. שזה רק אנחנו ובעלי.
כשבעלי חוזר- זה פשןט קשה ושמח ביחד. בא לי כבר את הזמן שלנו כמשפחה בלי שההורים שלי ברקע.
ועכשיו לפריקה האמיתית( אם זה לא היה מספיק :/)-
יש לי כל מיני חברות שביקשו מהבעלים להשתחרר מהמילואים כי כבר קשה להן. שתיים מהן לפני לידה, ועוד אחת מסיבה אחרת. זה מרתיחחחחח אותי!!!!!!!!!
אין לי טיפה של סבלנות וחמלה כלפיהן!! אני גם נחשבת אחרי לידה מבחינת זמן, ואני מקריבה ככ הרבה וחזקה מול בעלי.
אני לא רוצה לשפוט אותן, אבל זה ככ מעצבן. הן לא מפונות, גרות ליד ההורים שלהן ואחיות שלהן, בבית שלהן(!!!) ועןד מבקשות מהבעל להשתחרר.
עמי בסכנה וזה ככ מרגיש לי אגואיסטי!! אנחנו כבר 3 ח' לא בבית, אני רואה את בעלי אחת למלא זמן, וזה מרגיש לי לא פייר שזה ' נופל' על בעלי ועלי , למרות שזה לא באמת ככה , אבל אין לי סבלנות להכיל את הבעיןת שלהן.
מרגישה שאני רוצה להיות עטופה רק באנשים חזקים, במצב כמו שלי, שיעשו לי טוב ויפרגנו. וזה מה שאני אעשה.
אין לי כח להיות חברה שלהן עכשיו.
ככ מרתיח


שימו לב - הנושא פה רגיש לכל הכיוונים




)