חשבנו להיות השבת בבית
חמי וחמותי ביקשו שנגיע והאמת שיגעו קצת את המוח ואמרנו להם הצהריים שנגיע, למרות ששבת שעברה הם עשו שבת משפחתית ושהרבה זמן בגלל הצבא לא עשינו שבת בבית ולמרות שרציתי בכלל אם כבר לנסוע להורים שלי.
מה מסתבר עכשו?! שחמותי חולה (אמרה רק לבעלי והוא בגדלותו שכח לספר לי את הפרט השולי הזה) כל המשפחה של בעלי עם קורונה כך שסיכוי סביר שזה זה. היא עשתה בדיקה והיא שלילית, אבל הסיכוי שזה שלילי כוזב הוא גדול.
אני בהריון! בהריון הקודם הייתי עם קורונה וזה היה סיוט!! הילדים גם ככה לא מרגישים מאה אחוז והם במסגרות. אין שום מצב שמאים לי להכניס את עצמנו עכשיו לזה
ובעלי הרי בצבא אז עד שהוא בעצמו לא יהיה ממש ממש חולה הוא לא יהיה בבית ואני אצטרך להתמודד עם כל זה
אין לי כוחות כבר!
השעה מאוחרת, יום חמישי, כבר אבוד להתקשר עכשיו, אבוד לבשל שבת, ואני בכלל הייתי אמורה מחר לעבוד וללמוד
לא מבינה איך למען השם הוא עוד מצפה שאני אגיד להם שאנחנו מבטלים. הוא הילד שלהם ובכלל היא לא סיפרה לי שהיא חולה אלא לו.
מה אני אמורה לעשות עכשיו?? ועוד עם בעל שלא מצליח להבין אותי וחושב שאני מגזימה
בכיף נשמה!
