המצרכים:
2 חבילות אטריות אורז רחבות
1 חבילת סויה בטעם בקר
1 חבילת שווארמה צמחונית
½ כוס רוטב טריאקי
⅓ כוס רוטב פאד תאי
¼ כוס סויה שחורה
½ כוס רוטב קיקומן
כמה גבעולי ברוקולי
כמה גבעולי בצל ירוק
גזר חתוך לגפרורים
אופן ההכנה:
מכניסים את האטריות להשרייה במים למשך שעה
מכניסים את הסויה והשווארמה הצמחונית להשריה במרינדה מכל הרטבים ואז חותכים את הבצל הירוק והגזר
מחכים שעה ואז מתחיל הכיף מקפיצים את הירקות במחבת יחד עם שמן זית מוסיפים את האטריות ואת הסויה והשווארמה הצמחונית מקפיצים עם עוד קצת טריאקי טועמים ומגישים
)
)

