מתנצלת מראש שיצא ארוך..
בעקבות התועלת שהיצאה לי מנשים החכמות פה שהגיבו בצורה נפלאה וכל כך הוסיפה לי בחיים, השפיעה לטובה עלי ועל הזוגיות החלטתי לפרוק ולהתיעץ על עוד נושא באותו נושא.
הפעם בעקבות המחמאות (או הלא מחמאות) של בעלי היקר והאהוב.
בעקרון אני תופסת ממנו כבעל מאד מחמיא ומפרגן. בעיקר על דברים שאני עושה בבית, עם הילדים וכו.. גם מחמיא לי מידי פעם על איך שאני ניראת ומתלבשת אבל לא הרבה ביום יום.. יותר בזמנים ספציפים..
הגעתי מבית שאבא שלי מחמיא לאמא שלי וגם לבנות במשפחה בלי סוף על איך שאני ניראת טוב, איך התלבשת יפה, ואו ניראת מליון דולר וכו או בכללי על דברים...
ברור שצריכה לשחרר מהציפיה שבעלי יהיה כמוהו..גם לא ככ חשוב לי שיחמיא לי, אני ממלא את עצמי בביטחון ומתלבשת איך שבאלי אבל ברור שזה נחמד ומוסיף..
אבל אני קולטת הרבה פעמים שהוא ממש אוהב את איך שמתלבשת אבל הוא לא יגיד את זה סתם כך.. לדוגמא התלבשתי ביום חול בבגד יפה ומגניב שאני יודעת שלטעמו וזה היה בידיעה שאף אחד לא רואה אותי חוץ ממנו (כי יש בו משו קצת מושך)
אבל בסוף מישהו בא לבקר אז אמרתי לו אוי התלבשתי בידיעה שלא יראו אותי אז הוא אמר "למה? את לבושה הורס"
וזה היה לי כיף לשמוע אבל גם העלה לי שאלה, למה לא אמרת עד עכשיו? מבינות אותי?
יש לו קטע שהוא לא בנח להתרכז בחיצוניות (כששואלת אם אןהב את השמלה הזאת קשה לו לענות)
וזה יכול ליהיות בכל מיני דברים..
עכשיו שבמילואים ושולחת לו סלפים שלדעתי יצאתי יפה הוא לא יגיד "ואו איזה יפהה" אבל אני יקלוט שהוא אהב את איך שאני ניראת בתמןנה (יש לי דרכים משלי לקלוט) אבל הוא לא יגידד
עוד נקודה שפעם דיברתי איתו על זה אבל לא רואה ככ שינוי..
אני לא מגדירה את עצמי כבנאדם מוכשר (בשונה מהבנות במשפחה שלו שמאד מוכשרות בהכל ןזה מוריד לי את הביטחון מולם חוץ מ-) יש לי כישרון יחודי שיש רק לי ממש, ולמשפחה שלו הרבה פחות, אני משתמשת בו די הרבה והוא כמעט בחיים לא מחמיא לי על זה.. עלה לי אולי כי הןא מקנא אבל אולי קצת..אני מחמיאה לו על ממש אפילו אם זה לא ממש טןב.. (הוא אוהב את זה גם אבל טוב פחות ממני) והוא באמת חושב שאני טובה ומחזיק ממני בזה וגם ידע להגיד לאחרים אבל כמעט בחיים לא יגיד לי"ואו איזה טובה!"
אמרתי לו פעם שמענין אותי למה הוא לא מחמיא חי על זה כי אני מרגישה שזה יחודי לי והיתי שמחה שיחמיא פה ושם וכו אבל הוא לא ידע להגיד למה גם זה לא עזר וגם לא באלי שיחמיא לי רק כי ביקשתי.. זה לא יהיה אמיתי..
מה דעתכן? פשוט להשלים את זה ואם אין אני לי מי יחמיא לי? כי אני כן יכולה להגיד(בעקבות מה שאמרתן לי) ואו איך אני אוהבת את הבגד הזה והוא יסכים איתי או עוד מחמאות למיניהם אבל השאלה אם לשחרר מהמקום שיחמיא לי בשוטף, אולי אני חיה בסרט? אולי כל הבעלים ככה?
אשמח לשמוע אתכן.
תודה מראש למי שקראה עד כאן אתן מדהימות!!

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...