הריון שלישי. עד היום לא הנקתי.
כבר בחדר הלידה ביקשתי את הכדור שמייבש את החלב, לא התחברתי להנקה ברעיון של מישהו שמחובר אליי כל היום, ויש ברקע גם פגיעה מינית משמעותית אז חלק מהמניעים ללא להניק זה פשוט לא בא לי להתעסק עם האיבר הזה, ועם דלקות וגודש וכו'
והיה לי טוב עם זה בלידות הקודמות עם התמ"ל, והילדים שלי נראלי התפתחו בסדר גם בלי הנקה
ומבחינתי הייתי ממשיכה ככה גם עם כל הילדים הבאים
ואז הגיע השביעי לאוקטובר
פתאום תרחיש של להיות עם הילדים שלושים שעות נצורים בחדר זה כבר לא תרחיש מופרך. ביסקוויטים ובקבוקי מים אני יכולה להשאיר בכל פינה, מטרנה ומים חמים לא.
זה כבר לא הזוי שאני אצטרך להרגיע תינוק קטן שלא יבכה, והאמצעי היחיד שיהיה לי זה אני עצמי וההנקה.
זה מניע מבאס ללמה להניק, אבל זה הדרך היחידה שלי להגן על התינוקות שלי. שתמיד תמיד תמיד יהיה להם אוכל זמין.
(ברור שאני מקווה ומתפללת לא להגיע לסיטואציה הזאת בחיים, לא אני ולא אף אחת בחיים. אבל וואלה, אין פה כבר תחושת ביטחון. ברגע האמת זה אני וילדיי)
כתבתי מבולבל, מקווה שתצליחו להבין..
אשמח למחשבות, הגיגים, טיפים על איך להניק בקלות, ואם יש פה נשים שנפגעו מינית,מניקות ויכולות לשתף אשמח
שבוע טוב ובשורות טובות!

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...