ישלי בעיה (לא יודע כמה חריגה) אבל וודאי שלא מטיבה עימי והיא שברגע שאני רואה בחתונה,בעבודה, בלימודים משהי נאה בעייני, וגם שכלפי חוץ(אני הרי כלל לא מכיר אותה..) היא נראית דוסית ודתיה לאומית (שזה תכלס אומר לבושה בצניעות..ולרוב אפשר להבחין אם היא דתיה לאומית או חרדית ..(מודה שלא תמיד וכבר היו דברים מעולם😀)
בקיצור, בהתקיים התנאים הללו בד"כ תחלוף לי בראש המחשבה מן הסתם היא לא איזה שטן וישלה גם מידות טובות אז "הייתי רוצה לצאת איתה".
כמה שטחי אבל זאת עובדה.
אז כבר בעיה ראשונה שלא עושה לי טוב זה שלעת עתה המון המון בנות נראות לי מתאימות וגם אם לא נכון לומר שהתאהבתי בהן אני כן נמצא במקום של "רוצה להיפגש איתן".
עכשיו, ברור שצריך לחשוב על עוד כמה פרמטרים בשביל לדייק את המועמדת להיות אשתי.. ואי אפשר לצאת עם מי שעונה רק על מה שתואר מעלה.
אז אני מתחיל לתהות..
טוב אתה עדיין קם מאוחר ולא מתפלל שחרית במניין ורואה סדרות ומכבי בחמישי אז כנראה שהדוסיות הללו פחות מתאים.
ואתה לא כזה גבר שיודע לעשות דברים בבית או לטפל בגינה או לעשות על האש אז בטח גם בנות שמחפשות טיפוס יותר גבר גבר אז פחות יתאים..
ואפילו סתם בנות שרוצות גבר מוביל קשה לומר שאתה עונה על זה.
ואתה לא כזה דברן גדול בכלל, ובפרט שיש תחומים שלמים שאתה לא מבין בהם אז בנות חכמות כאלו רחבות אופקים לא מתאים.
ואתם אמנם תורני (באמת.. מי שמכיר יודע, למרות מה שכתבתי על מכבי וסדרות) אבל לא אידיאליסט כזה אז בנות שחולמות על חיים מלאי שליחות ואידיאלים גם כנראה לא תוכל להיות הפרטנר המתאים לחיים הגדולים שהן חולמות עליהם אז פחות.....
ואתה לא בדיוק אחד שהלוז שלו זה פעם בשבוע לפחות מסעדה או קניון, או סרט אז בנות דתיות לאומיות פתוחות יותר אתה דוס או כבד מידי עבורם..
בקיצור הבנתם...
ואז עגמת הנפש בכלל מתעצמת כי נק' הפתיחה הייתה שהרבה בנות אני לא מרגיש דחייה כלפיהם והיתי רוצה לנסות ולצאת איתן.. ובסופו של יום אני מגלה שאחוזים גבוהים מהן כלל לא ירצו .. ואני נשאר עם תחושת דחיה גדולה מאוד..
כן חברים.. עצות מישהו? תבורכו..