יש המון רגעים או אירועים או חוויות (אוקי...)
שגורמים לנו לרצות יותר להיות בזוגיות.
א. האם אתם מבדילים בין הרגעים האלה , שחלק מהם זה במסגרת חיובית וחלק במסגרת פחות נעימה ?
ב. אם כן, ספרו, אם בא לכם (למעשה זה חובה לספר, אבל מתוך נימוס אני מוסיף ״אם בא לכם״), מתי הרגעים שבא לכם זוגיות, אבל שזה קורה במסגרת -חיובית-.
אני יסדתי את השאלון הזה.
אני אענה.
טוב כמובן שבאירוע משפחתי כמו חתונה או חג שעולים דברים על הנושא, אז כל המסגרת היא לא-חיובית (אני משתמש בגירסה העדינה של התיאור)
לפעמים גם מתרגלים לזה, שזה כבר יותר אדישות מאשר לא-חיובי. זה בקטנה. אבל זה בטח לא -כן-חיובי .
אבל....(עכשיו זה הקטע של ה-כן-חיובי, כן ? )
אבל משום מה,
לא יודע למה, רק אחרי קניות בסופר כשאני מסדר את הדברים בבית כולל את החטיפים או -במהלך- סרט ממש ממש טוב,
אז אני מרגיש את הצורך בזוגיות אבל -בקטע טוב-. זה לא קורה לי ברחוב או בקניות אחרות ולא בקולנוע ולא במסעדה ולא בהמון מקרים אחרים.
אני אתאר את זה (לא לצחוק) :
א. עשיתי קנייה טובה בסופר. קניתי מצרכים שאני רוצה, חלק למאכלים שבניתי להכין בימים הקרובים חלק פינוקים קטנים וזה עושה לי טוב. אבל, לפעמים, לא תמיד,
זה עושה לי טוב כ״כ, שזה זה ״גולש״ ואז אני אומר, ״וואלה, חבל שאין כאן בת זוג, שהיתה יכולה להנות מזה גם״
ב. סרט מעולה. גם כאן, לא כל סרט. אבל לפעמים במהלך הסרט, אתה מרגיש כ״כ טוב ואז זה ״גולש״..(הרגש החיובי)
ואז אתה אומר וואי, כמה שכיף עכשיו, הייתי שמח לחלוק את האושר שאני מרגיש כרגע עם בת זוג ומקשקשים על הסרט וכמובן רבים על קטע שקרה בסרט ואז משלימים עם הלזניה הקטלנית שהכנו ביחד מהקניות בסופר שבסעיף א׳.
קרה לכם משהו -בקטע חיובי- כזה ? ספרו.
לא קרה ? תמציאו. הכל טוב. אולי יעשו מההמצאה שלכם סרט מעולה או קינוח חדש.