אין לי מושג, איך ההלכה מדברת על זה, אז אם מישהו רוצה להוסיף, לעדכן, לשפר. בכיף.
נתחיל מהתחלה.
יש כזה דבר גבר אמיתי. גבר-גבר. ויש ..פחות.
זה לא עניין של טוב או רע. זה יותר עניין של..למשוך אנשים (לאו דווקא בזוגיות) להתחבר אליך.
יגידו חלק מהאנשים ״למה אני צריך למשוך אנשים להתחבר אליי ?״ אתה לא.
אבל זה עוזר בחיים. זה יעשה אותך מאושר יותר. זה בטוח.
אבל אתה לא צריך להיות מושלם.
אתה צריך לבדוק איפה אתה יכול להשתפר וגם לחשוב מה זה יתן לך. האם זה יביא לך יותר אושר ? יעשה לך את החיים קלים יותר ? (התשובה היא כן וכן אבל חשוב שתבין -למה ואיך)
המטרה לשפר את עצמך היא לא שתלך לישון בלילה כמו תינוק ותגיד ״אני גבר אמיתי״ ( כי גבר אמיתי לא חושב על זה בכלל)
המטרה היא שתלמד מה בעצם עושה גבר לגבר אמיתי. גבר-גבר.
מתחילים.
1. אחראי - מישהו שאנשים יכולים לסמוך עליו.
דוגמא - להגיע בזמן להתחייבויות, לקיים את ההבטחות שלך ולקיים את המשימות שלך.
2.רב-תחומי - לא מוגבל לתחום אחד. להיות בעל מגוון תחומי עניין ולא לפחד ללמוד דברים חדשים.
זה יכול לעזור לך להיות איש שיחה מעניין יותר ומעוגל יותר. לצאת מאזורי הנוחות שלך ולנסות דברים חדשים.
זה יכול להיות כל דבר, החל מקורס חדש ועד ללימוד שפה חדשה ואפילו ללמוד לגדל עציצים. הכל.
3. אמיתי (אותנטי) - להיות אמיתי. נאמן לעצמך. נאמן למחשבות שלך ולרגשות הפנימיים למרות השפעות חיצוניות.
גם אם זה אומר להיות שונה מאחרים. להביע את הרעיונות שלך בכנות.
אנשים נמשכים לאנשים אמיתיים שנאמנים לעצמם ולא ״זורמים כמו דגים מתים״.
4. אוהב - להיות אוהב הכוונה -להראות- אהבה והערכה לאחרים. אחד הדברים החשובים בחיים.
גילוי אהבה לחברים ולמשפחה שלך, אבל גם לזרים ואפילו לעצמך. לבלות זמן איכות עם אנשים אהובים, להביע את הכרת התודה שלך ולהיות אדיב וחומל.
אם אתה רוצה להיות -גבר אמיתי- אלה הנקודות העיקריות.
בהצלחה.
נ.ב - כרגיל, כמובן שזה שאני מעלה את הדברים האלה, לא אומר שאני מגיע משם. אני פשוט חושב שכל בחור בפורום צריך להגביר מודעות בנושאים האלה. גם אני.
תודה.