מתפוצץ לי הראש עוד שניה
תזכירו לי לא להכנס למצב כפית
מתפוצץ לי הראש עוד שניה
תזכירו לי לא להכנס למצב כפית
ה'ה' ב'הרג' זה לא 'ה' הידיעה
מבולבלת מאדדדדאבל תנוחי. שלא יכאבו יותר
בין האמור לבין החולה
רפואה שלמה.
הגיוני שהוא אחד מהגורמים
אבל היתה התקדמות ובשני בערב היתה שיחת טלפון ארוכה ומוצלחת במיוחד להרגשתי. ובכל זאת הגוף נתן הגוף לקח
יש סיכוי שבגלל השיחה המוצלחת נהיית חולה.
אם הקשר נכשל - אז הכל סבבה. אתה נשאר במצב שאתה נמצא בו היום.
אם הקשר מצליח - זה מפחיד. כי הוא מציף ואינטנסיבי ועכשיו הוא יהיה עוד יותר מציף ועוד יותר אינטנטסיבי.
מבחינת המערכת התת מודעת, עד שתעשה דיוק - עדיף שתהיה חולה.
זה היה די לא מוצלח כי באמצע הדייט היתה לי התקפת שיעולים שניסיתי לחנוק בכוח וכמובן שזה גרם לזה להיות יותר רציני. והבן אדם מוזג לי סודה כשאני משתנקת ללא יכולת דיבור😶
לא חשבתי על זה שבדייט חוץ מתפקוד בסיסי ולהראות נורמלי צריך גם לדבר.
בעז"ה כבר מרגיש שיפור משמעותי
תודה לכל מי שהתפלל דור משה בן אילת רחל

...
<צ>
בלעז-תודה
לאחרונה לוקח לי יותר מדי זמן להרדם
גם כשאני בלי הטלפון...
המון מחשבות וכזה. יש למישהי רעיון מה אפשר לעשות?
זה סגולה להרדמות או סתם פתרון לעודף מחשבות?
ותודה בכלאופן
רשימה של מחשבות זה מועיל - בעיקר לפני השינה
ליסוע "לטייל" בדמיון איפשהו (גם במקום שלא קיים) עוזר לנתק מחשבות.
פעילות גופנית - להשקיט לפחות את הגוף אם לא את המוח, במיוחד לאנשים כמוני שהעבודה שלהם זה לשבת מול מסך.
שרשור עצות שלי מלפני 8 שנים. לא הייתי חותם היום על כולו אבל זה יכול לעבוד יפה לחלק מהאנשים:
נדודי שינה - המדריך השלם (שלי), עם תוספות | ערוץ 7
החתונה בשלישי
יש לך המלצה לאפליקציה להקלטה באיכות עד כמה שאפשר להשיג מטלפון...?
שואלת כי מתאים שיהיה לך
בהחלט, יש אפליקציות שמאפשרות שליטה הרבה יותר רחבה על איכות ההקלטה מאשר הרשמקול הבסיסי. הן מאפשרות לבחור פורמטים ללא דחיסה (כמו WAV), לקבוע את ה-Bitrate, ולפעמים אפילו להשתמש בסינון רעשים מתקדם.
ראיתי שמותקנת אצלך כבר אפליקציה מצוינת בשם Easy Voice Recorder. היא אחת המומלצות ביותר בדיוק למטרה זו. אם לא ניסית אותה לעומק, כדאי להיכנס להגדרות שלה ולבחור בפורמט PCM (WAV) לאיכות מקסימלית.
הנה עוד כמה אופציות חינמיות מעולות שתוכל להוריד מה-Play Store:
Dolby On:
למה היא טובה: זו כנראה האפליקציה הטובה ביותר היום להקלטה באיכות גבוהה. היא משתמשת בטכנולוגיה של Dolby כדי לנתח את הסאונד בזמן אמת, להפחית רעשי רקע, לאזן את הסאונד ולהוסיף לו "נפח".
מתאימה ל: הקלטת מוזיקה, שירה, פודקאסטים או סתם הקלטות שאתה רוצה שיישמעו מקצועי בלי לערוך אחר כך.
BandLab (כבר מותקנת אצלך!):
למה היא טובה: למרות שהיא נחשבת לאפליקציית יצירת מוזיקה (DAW), יש לה כלי הקלטה מעולים. היא מאפשרת להקליט באיכות סטודיו, להוסיף אפקטים על הקול (כמו Reverb או EQ) ולערוך את ההקלטה במספר ערוצים.
מתאימה ל: אם אתה מחפש איכות של "אולפן" ורוצה לשחק עם הסאונד אחרי ההקלטה.
ASR Voice Recorder:
למה היא טובה: אפליקציה ותיקה וחינמית שמאוד פופולרית בגלל הגמישות שלה. היא מאפשרת להקליט בפורמטים רבים (MP3, WAV, FLAC, OGG) ותומכת בחיבור מיקרופונים חיצוניים (דרך בלוטות' או USB) בצורה טובה יותר מהאפליקציה המובנית.
טיפ קטן לשיפור האיכות (לא משנה באיזו אפליקציה תבחר):
החומרה (המיקרופון הפיזי של הטלפון) היא לרוב המגבלה. אם תסיר את הכיסוי (מגן) של הטלפון בזמן ההקלטה ותוודא ששום דבר לא חוסם את החרירים הקטנים בתחתית או בחלק העליון, האיכות תשתפר משמעותית.
תרצה שאפתח עבורך את Easy Voice Recorder או את BandLab כדי שתוכל לבדוק אותן?
הוא יודע איזה אפליקציות יש לך בטלפון או שעידכנת אותו?... זה מפחיד
ולמה היית ער ב4:30??
הוא בן אני לא יכולה לפתח איתו שיחה
אבל מסכן הוא חולה ככה בבית לבד מכין תה לעצמו...
זה ביננו
חבר אחד הביא מיץ תפוזים
חבר אחר הביא מרק עוף משבת
חבר אחר קנה לי אקמול וקשר אליו שני בלוני הליום 🤷🏻♂️
יפה!פ.א.מלמד אותו איך לקלח את הברווז? כמה זמן תערך החפיפה ביניהם?
ממקצת הדברים שיצא לי להיחשף אליהם
(טיפול בקשישים לדוגמא, במשפחה הקרובה)
הבעיה העיקרית בשירותים הממשלתיים- תקצוב דל ביותר, גם משכורות נמוכות שמונעות העסקה של אנשים טובים