אני קונה קמח רגיל ומנפה אותו, בכל פעם קילו (או יותר לפי הצורך). פעם הייתי מנפה לתוך שקית גדולה (ככה לא עף לי לצדדים כשאני מנפה), ושומרת את השקית במקרר, ובכל פעם מוציאה שקית חדשה (נקייה) כדי לנפות לתוכה וחוזר חלילה.
אממה? השקית לא נוחה לשימוש אחר כך, לא לאחסון (נקרעת בקלות), לא נוח להוציא מזה את הקמח שצריכה, ולא אהבתי את זה שבכל פעם אני "מבזבזת" שקית חדשה רק בשביל זה.
אז מצאתי שנוח לי לשמור אותו בקופסא גבוהה במקרר, נוח לי לקחת קמח עם כוס מדידה בלי ללכלך את כל המטבח, ונוח לשמור את זה במקרר בלי חשש שיקרע או ישפך.
הבעיה היא שאני לא יכולה לנפות לתוכה, אז אני מוצאת את עצמי מנפה לתוך שקית, ומעבירה לקופסא.
פה אני צריכה את כוח המחשבה שלכם:
1. יש לכם פיתרון יותר טוב לניפוי או אחסון?
2. הבעיה הגדולה שלי היא בהעברה מהשקית לקופסא, בשבוע שעבר נשפך לי כמעט קילו קמח בתהליך
3. פתרונות כגון "לקנות קמח מנופה" לא עוזרים, מכירה את זה ומחפשת משהו אחר.
תודה מראש 
)
