היי
פתחתי משתמש חדש כי לא רוצה שיזהו
מקווה שזה בסדר לשאול פה פשוט רואה שיש כאן הרבה נשים חכמות שאולי יוכלו לכוון אותי.
אז גדלתי בבית די חרדי להורים חוצניקים בעלי תשובה. בלימודים היה לאמא שלי ידיד טוב ובהמלך השנים הם שמרו על קשר אני זוכרת שהיינו קטנים וטסנו לביקור משפחה לפעמים היינו נפגשים איתו ועם אישתו ובהמלך השנים פה ושם הוא היה שולח תמונה של הילד וכנל אמא שלי וזהו.
לפני כמה חודשים אשתו נהרגה בצורה טראגית, זה מאוד טלטל את אמא שלי, היא הכירה אותה ואותו וממש היה לה כמה ימים שפשוט בכתה.
מסתבר שאין לו יותר משפחה או תמיכה ואמא שלי פה מהארץ ניסתה לארגן ולעזור כמה שהיא יכולה.
עכשיו, מאז היא מדברת איתו כמעט על בסיס יומי בהתחלה ממש ראיתי שהיא פשוט דואגת ומרגישה רע והוא דיי היה צריך לפרק ופשוט הייתה מקשיבה או שולחת לו דברים של עידוד וכו׳
אבל לדעתי זה קצת נהיה מוגזם כל הודעה שהוא שולח היא מודיעה לכולם (פעם שעברה שהיינו שם הוא שלח הודעה כמו GooD shabbos ואמא שלי פרשה משהו על איך שהוא כתב באותיות קטנות וגדולות ושבטח זה שבGooD זה כמעט כמו לכתובGoD וממש התבוננה בהודעה טזה היה ממש מוזר) אומרת כמה שהוא מצחיק ומדברת איתו הרבה עכשיו אני יודעת שכנראה זה בקטע טוב אבל גם בעלי אמר לי שהוא חושב שזה מוזר ושאני צריכה להגיד לה משהו כי אולי הוא לא קולטת וחוץ מזה יש לי אחים בגיל העשרה בבית וזה לא בדיוק דוגמא ....
עכשיו, אבא שלי לא אומר כלום, תכלס לא בבית כ"כ... גם סתם ככה מרגישה שהקשר שלהם בשנים האחרונות לא הכי משהו שניהם יכולים להיות על הפלאפון שעות וזה פשוט עצוב לי לראות.
ואם כבר פורקת, לא יודעת אם אני דרמטית אבל זה פשוט קשה לי לראות איך שהשפה שלהם קצת השתנה ( בגלל תכנים שהם רואים וזה משפיע) סתם לא רואה אותם יותר מידי מדברים, לא שומע את אבא שלי מחמיא לה, מרגישה שהוא שקוע שעות באינטרנט והיא בעיסוקים שלה
אז השאלה שלי זה האם אני פשוט בראש יותר מידי חרדי וזה נורמאלי או שאני צריכה להגיד משהו ?
וגם מה להגיד ?
. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות