אוףףף אני מיואשת.
אספר מהתחלה את ההיסטוריה שלי ואולי יש פה מישהי שתוכל לעזור לי.
אני בת 29, התחתנתי לפני שנה וחצי ואיך שניסינו הריון נקלטתי ב"ה אך לצערי זה היה הריון כימי.
ביוץ שהיה לאחר הכימי נקלטתי שוב ב"ה וההיריון היה תקין וילדתי לפני 7 חודשים בן מתוק .
הסקתי מזה שאני פורייה ושלא אמור להיות לי עיכוב בניסיון הבא.
אני ובעלי מאוד רוצים צמודים. 3 חודשים אחרי הלידה התחלנו לנסות, ואנחנו לא מצליחים!!!!
ואני מתחרפנת, מה קרה עם הגוף שלי ??
ואני מתחילה לחשוב שיש לי ביוץ מוקדם. תגידו לי אם זה נשמע ככה,
מאז הלידה אני מקבלת כמו שעון כל 25 יום (מקבלת כ"כ מסודר ברמה שכל 25 יום אני מקבלת אפילו באותה שעה) אז לפי זה שאני מקבלת כל 25 יום אני מתארת לעצמי שהביוץ שלי ביום ה-11. ואני מצליחה לטבול רק ביום ה-13, אז על פניו אני מפספסת ביוץ.
אבל מצד שני לפי המקלות ביוץ זה מראה לי חיובי *תמיד* יום לפני טבילה, שזה אומר שהביוץ הוא ביום הטבילה. אז מזה אומר ?? מתי הביוץ ?? לפי המקלות כל חודש הוא ביום ה-13 אבל לפי הרפואה הביוץ אמור להתרחש ביום ה-11.
אז יכול להיות שהמקלות מזהות לי באיחור ביוץ ? ואני בעצם טובלת יומיים לאחר הביוץ ? מה אתן חושבות ?
התייעצתי גם עם רב ממכון פועה והוא אומר לי ללכת לרופאת נשים שלי שתביא לי כדורים דוחי ביוץ כי אני ממש לא מצליחה להתנקות לפני היום ה-13
הגעתי לרופאת נשים שלי, והיא חושבת שאני מפספסת ביוץ, אבל מה ? היא אשכרה לא מוכנה לתת לי כדורי דוחים ביוץ. היא טוענת שצריך לחכות שתעבור שנה של ניסיונות כי הגוף כנראה צריך להתאזן עוד מהלידה. אבל מזה השטויות האלה?!?!?!
אם יודעים מה הבעיה למה לחכות שזה יקרה טבעי ?? ואם לא ??
בכל מקרה בהמלצתה אני התחלתי לפני שבועיים לקחת שיח אברהם בתקווה שיעזור לי.
יש מישהי שקרה לה משהו דומה ? או מישהי שגם חושבת שאני מפספסת ביוץ ? כי קצת קשה לי להאמין כי המקלונים כל חודש מראים לי בדיקה חיובית ביום ה-12.
אתן חושבות שאולי יש בעיה אחרת? אולי אני אחליף רופאת נשים שכן תסכים לי כדורים ?
בבקשה אני מותשת מהנסיונות האלה וכל פעם מהמחזור שמגיע מאוד מהר.