כבר כמה חודשים שאני מתעצבנת פה שתהיה לי טבילה במוצ"ש אני שונאתתת טבילה במוצש
בד"כ אני עושה הפסק ביום השביעי, ולא עוזרים הלימונים והמים שאני שותה זה פשוט לא עובד.
הפעם הצלחתי לעשות הפסק בשישי, כי הכנסתי עד אחרי עד, והפלא ופלא הבדיקות של שבת יצאו מוכתמות, אבל עדיין הייתי בטוחה שזה טהור, כי זה היום השביעי ותמיד זה טהור.
מפהלשם, הם לא טובות, אז אני לא אטבול במוצש אלא ביום של פורים, איכסה פיכסההההה, וזה גם להזיז את התור ללק אחרי שהזזתי אותו כבר ולא נעים לי ממנה.
הרב אמר לי ללכת לבודקת אולי יש פצע, אז אמרתי לו שמצידי לטבול עוד שבועיים אני לבודקת לא הולכת!!!, קיצור, כאב לו עליי אמר לי בשיא הרגישות- תכניסי אצבע עם קצת עארק יכוליות שישרוף לך קצת אני מבש סליחה ומחילה, ואם שורף לך תגידי שאת סולחת לי.
וזה היתר דחוק בקושי, כי אני לא מוכנה ללכת לאחות והרב לא רוצה שאפספס את הביוץ (כי אני מטופלת פוריות בעברי, ילדתי אחרי כ 5 שנים)
הכנסתי עארק, שרף לי קצת ולא נקודתי.
ואני לא חושבת שזה פצע
ואני עצבניתתתתתתתת
נמאס לי מחובתי כאישה, נמאס לי מהרעיון הזה שאני צריכה לשלוח עדים שלי לכל רב שמוכן להביט בהם נמאס לי שאני צריכה לדבר בטלפון עם גבר עלום ולקבל ממנו הדרכות איך להשתמש בנרתיק שלי.
נמאס לי שאני צריכה להתארגן ולטבול ולחכות והגבר מצידו עומד ומחכה.
נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
לא באלי לטבול ביום של פורים, מהרגע שאני מקבלת מחזור אני מרגישה שיום הטבילה הוא כמו משימה מעצבנת שצריך לסיים, אני שונאת להיכנס לשבת כשיש לי "טבילה על הראש לסיים איתה", אפילו שאם זה יוצא בשישי אני צריכה ללכת שעה וחצי ברגל!!!!!!!!! תבינו כמה זה מציק לי.
ולפני שתשאלו - בעלי שואל את הרב בשבילי אבל יש פעמים שיש לו שאלות אליי אז אני מתקשרת.
ובעלי הולך לרב עם העדים כי הספיקה לי פעם אחת שהלכתי לאיזה בית הוראה ואני מחכה ל3 רבנים שמסתכלם על העדים שלי באור השמש ודנים בינהם האם טהור אם לאו.
ולפעמים אני מעדיפה לדחות את ההפסק שיהיה בקלות בלי שאלות, אבל כשזה יוצא ביום שממש ממש ממש לא באלי לטבול בו, אז אני עושה השתדלות.
אז אני עצבנית ורותחת
ואולי תהיה לכם איזו עיצה מן הירח בשבילי.

הודעת הנהלה- ניק אנונימי