מבקשת לקרוא ולהגיב ממי שמכילה.. (כי מניסיון יודעת שיש כאלו שקשה להן להכיל את הרעיון)
אני בהריון בה עם מס ילדים בבית, הקטנה בת 5 בדיוק, עתידה ללדת עוד כמה חודשים...
חשבתי המוווון לפני שנכנסנו להריון, ותקופה ארוכהממש לא רציתי וחשבתישסיימנו, עד שכן נכנס בי רצון מממממש חזק וגם אז אחרי מחשבה, החלטתי שכן
(בין השאר מחשש שאתחרט אחכ שרציתי ולא עשיתי את זה)
בשבוע הראשון שגילתי עוד איכשהו שמחתי, אבל השמחה עברה מהר מאווד
ועכשיו לצערי הרב, ומתביישת להגיד אבל אני ממש ממש מתחרטת, לא ברור לי איך הרצון הזה ה צליח לבלבל אותי עם עובדות שכן הציקו לי לפני.
יש כמה נקודות שמלחיצות אותי...
בעיקר הפער בין הגילאים של הקטנה לבא אחריה. והפחד בה שהכל יעבור בשלום (גם בגלל שזה כבר גיל לביצוע מי שפיר)
יש לי ממש נקיפות מצפון איך עשיתי את זה, וכבר מתארת לי תמונת מצב לא נעימה של ילד/ילדה שגודלת לבד , כי הגדולים כבר גדולים...
וככ חוששת מזה.
כדגע בה יש לי סבלנות לכולם, אבל מפחדת שגם זה יחלוף, וסבלנות של בת 20 פלוס זה לא סבלנות של בת 35 לתינוק ואחכ גם ליותר גדול שגודל כמעט לבד.
ולכל זה נוסף רגשות האשם איך עשיתי את זה לעצמי להתחיל להכנס ללחץ של פחד מבדיקות שהכל בסדר וכו.
(זה אחד הנושאים שכן גרמו לי לא לרצות אחרי הקטנה כי עוד זכרתי את הפחד והחלטתי שאני לא נכנסת לסרט הזה שוב, וברור שבה הפחד היה על לא כלום)
אוף אני ככ טרופה מרגשות אשם ונקיפות מצפון ופחד מהעתיד הקרוב והרחוק.
חוששת ככ מעכשיו ומהעתיד ,
ומתגעגעת ככ לחקופה של לפני (הייתה עד לא ממזמן)
של אושר ממה שיש לי.
אני יודעת שאף פעם אא לדעת וגם לא לתכנן מה יהיה, אבל מרגישה שעם רצון אגואיסטי שלי אהרוס לילד בה שיגדל כמעט לבד.. וזה ככ מעציב אותי!!!!!!
הריונות ק'ודמים למעט הפחד כמובן שהכל יהיה בסדר, עברו לי בככ שמחה והתרגשות
ועכשיו אני ממש בלחץ מכל יום שעובר והעתיד שמצפה כבר מעבר לפינה.
גם אם יש לי דקות שאני מנסה לשכנע את עצמי שהילדים ככ ישמחו, ובטח אני אשכח מהל ברגע של הילדה וכו..
עולות בי מחשבות שאני לא אשלה את עצמי , שזה יהיה רק בהתחלה וההתרגשות תעבור ותכלס זה ילד שיגדל די לבד.
ושוב עצוב לי על זה.
וכועסת על עצמי איך לא חשבתי עוד קצת (למרות שמדגישה שכן חשבתי לפני)
ואיך נתתי לרגש של הרצון לבלבל אותי...
זה אחד הדברים שהתחרטתי עליהם עד כה בחיים שלי.
וככ קשה לי עם זה.
מרגישה בינתיים עצובה וחרדה.
ולנקודה איתה פתחתי... הייתי מהצד השני גם כמה שנים טובות מאוד, ואני וזכרת מאוד טוב איך זה מרגיש לשמוע על מישהי שמצטערת על הריון וכו כשאת ככ מחכה ...לכן מי שלא יכולה להכיל בבקשה שלא תקרא...
אשמח מאוד לשמוע הכלה ורעיונות לתמיכה וחיזוק ממי שכן מכילה או מנוסה.

וכמובן ממתקים🙈 לפעמים אוכלת גם פריכיות. בירקות מבושלים היא אוכלת רק תפו"א בצורת צ'יפס.