נשואים 4 שנים. בעלי מתבטא בצורה מאוד אגרסיבית ובוטה הרבה פעמים, ואין לו מחסומים אם מדובר במשפחה, באיש זר , בילד או במבוגר. היום ספציפית ראה שאמא שלי מתעקשת כמה שניות עם הילד שלנו שיאכל משהו שהיא הכינה , הילד ממש ירק את זה מהפה ואמא שלי שואלת אולי בכל זאת. אז הוא התעצבן ואמר לה אל תדחפי לו אוכל בכוח (בזמן שהוא יושב עם הטלפון עם פרצוף תשעה באב ולא מנהל שום אינטרקציה חוץ מזה, אמר רק שלום וזהו). זה אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא ראה אותה (בערך שנה). אני מגזימה שבא לי שישחק את המשחק לפעמים? שיהיה יותר עדין?? שיהיה יותר נחמד **גם אם לא זורם לו?!** מבחינתו זה האופי שלו ואני מנסה לשנות אותו לאהוב אנשים בכוח ובוררת לו מילים וזה ממש לא המצב! אני כן חושבת שהוא צריך לשקול מילים מה כל כך רע בזה??
הוא מהכיוון שלו יגיד שאין לו חיבה אליה אחרי הרבה דברים קשים שקרו בינהם ואמא שלי גם טיפוס אבל זה לא משנה את העובדה שהוא ככה מתנהג כל פעם כמעט כשמשהו לא מתיישב לו וגם עם אחרים.
הייתי רוצה שיגיע למפגשים משפחתיים כי זה לא נעים תמיד להיות לבד אבל כרגע זה לא מתאים הוא ממש עושה לי בושות ומסרב לשנות אצלו את זה.
מה ההמלצות? ותגובות כמו "הוא מתנהג על הפנים תעיפי אותו" לא יועילו לי פה אני באמת מחפשת לשפר כי הוא בנאדם שכן השתפר בהרבה דברים עד היום