היי,
הכנתי את המתכון הזה - עוגיות שוקולד צ'יפס - המתכון טעים שיש! - מתכונים ב-10 דקות
כתוב שם כוס אחת קמח ו2/3 כוס שוקולד צ'יפס (בגרמים: 140 גרם קמח, 130 גרם שוקולד צ'יפס).
יצא לי 17 עוגיות, וכל עוגיה מפוצצת בשוקולד צ'יפס (בערך 15 פלוס בכל עוגיה...).
כבר בהכנה של זה היה לי קשה לעשות כדורים מהבצק ולשים על התבנית מרוב שהיה כל כך הרבה שוקולד צ'יפס.
השאלה שלי היא האם כזה יחס זה נורמלי או שלא? אם כן, מה הקטע? זה יותר מרגיש כמו לאכול שוקולד מאשר לאכול עוגיה *עם* שוקולד.
אני חושבת שהייתי יכולה בכיף לשים חצי מכמות השוקולד צ'יפס, אפילו שליש ואפילו רבע (ואז היה "רק" 5-6 בכל עוגיה).
)
)

