אני כבר כמה שנים עם מחשבות אם להמשיך ויש מה להמשיך
ודווקא בגלל שאין שום דבר רע אני לא יודעת מה להחליט...
יש לנו ילדים (לא אחד ולא 2..) זה די משפיע לי על כל ההחלטה
מצד אחד רוב הזמן אנחנו בריב או באהלן אהלן אין ממש אהבה או כוח אליו אני יותר צריכה אותו שיעזור בבית עם הילדים וזה הסיבה היחידה שאני מבקשת שיחזור מוקדם הביתה ...
אחרת לא אכפת לי שלא יגיע מוקדם כי אין לי ממש עניין בו
ושוב אני לא ממש יודעת אם להשאר כי אין איזה משהו רע ונוראי..חוץ מזה שלא בא לי עליו וישלו חיים מחורבשים מאז ומתמיד הוא בנאדם טוב משתדל לעזור ולעשות מה שישמח אותי הוא לא רע אלי ואין איזה משהו שאמור לגרום לי לקום ולעזוב חוץ מהריבים שלנו שהרבה מהם זה די בגללי..
פעם עוד חשבתי בסדר אני יגדל ילדים העיקר לא לפרק להם תבית שיראו בית שלם העיקר שהוא מפרנס ..והאמת שגם בזה הוא לא ממש מצליח אנחנו חיים על השקל במקרה הטוב לא יכולים לקנות אוכל לשבת גרים בבית שממש לא נורמאלי לגור בו עם ילדים אבל אין ברירה כי אין אופציה לשלם יותר
ואני צעירה אני ממש צעירה לפעמים אני אומרת אולי פשוט שווה לי לעזוב אותו לגדל את הילדים בנחת ללמוד תואר שאני אוהבת ולפרוח בחיים האלה לבד...לא נראלי שאתחתן שוב אהבתי אותו באמת שאהבתי פעם שהיינו חברים ...ואם אותו אני לא אוהבת לא נראלי שאוהב מישהו אי פעם..אני פשוט רוצה לפרוח בתחום האישי ללמוד משהו טוב ולהתקדם בחיים שלי פשוט
ודווקא בגלל שאין שום דבר עם נורה מהבהבת לא ברור לי מה אני אמורה לעשות.
יש עוד בנות שחיות ככה פשוט נשארות בזוגיות בלי שום דבר אמיתי למה זה קורה לי אין לי מושג ..אולי אני פשוט לא בנויה לאהבה וזוגיות
אז אם את מרגישה שאת לא מצליחה לעשות את הבירור הזה לבד, אפשר לפנות לטיפול מקצועי ולהיעזר