היי,
בארוחה רגילה יש בדרך כלל חלבונים, פחמימות וירקות.
לפי דעתי הרוב שואלות את עצמן בדרך כלל דבר ראשון - איזה חלבונים אכין (אם זו ארוחה עיקרית - עוף / בשר וכד', אם זו לא ארוחה עיקרית - ביצים / טונה וכד').
השאלה שלי היא - מה בא לאחר מכן - הפחמימות או הירקות?
האם השאלה הבאה בראש היא:
א. איזה תוספת פחמימות אכין ואז השאלה האחרונה היא איזה ירקות אכין.
או:
ב. איזה תוספת ירקות אכין ואז השאלה האחרונה היא איזה פחמימות אכין.
(אני מבינה שזה לא כזה שבלוני ולפעמים כבר עם החלבונים יש את התוספות ולפעמים אין מכל ה-3 וכו' וכו', אבל בגדול - מה קודם למה
בחשיבה של הכנת ארוחות - הפחמימות קודמות לירקות או הירקות קודמות לפחמימות).
תודה!
)
)

