כשיש מוצר שהוא מקולקל (רואות או מריחות וכדומה) אתן זורקות אותו.
כשיש מוצר שלא מקולקל אתן משתמשות בו.
אבל - מה אתן עושות כשיש מוצר שמשהו בו לא מאה אחוז, אבל אתן לא בטוחות אם זה אומר שהוא מקולקל או
פשוט לא במצב האידיאלי, אך עדיין ניתן לאכילה בלי שזה בעיה מבחינה בריאותית?
זה קרה לי מספר פעמים בחודשים האחרונים.
למשל יוגורט שפג תוקף ביום-יומיים, שזה לא אמור להיות בעיה אך יש ליוגורט טעם טיפה לא כמו הרגיל.
או בקבוק של איזה רוטב (כמו צ'ילי מתוק או סויה) שאצלכן במקרר (אחרי פתיחה) 4 חודשים ונראה לכן
שאולי הריח שלו לא כפי שהיה בהתחלה.
או אורז שאצלכן במקרר כבר 6-7 ימים ונראה לכן שמשהו בו לא מאה אחוז.
)
)

