אוף אין אותה במלאי
מה עושים?
אם אני אלך לחנות פיזית יש מצב שיהיה?
אוף אין אותה במלאי
מה עושים?
אם אני אלך לחנות פיזית יש מצב שיהיה?
מתאים
איעדר לשלושה ימים נוספים בעזרת ה' יתברך
מי שיתגעגע אלי שיצפה באנימציה היפהפייה הזו שמחברת אותי אל האני הפנימי שלי

קעלעברימבאר
ל המשוגע היחידיזה העיקר!
בדיוק עכשיו אני משנה כיוון בחיים, מעניין לאן יתגלגל...

צדיק יסוד עלום

![Animated!] - Running GIF by BootsDotEXE on DeviantArt](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/36049315-af17-454a-a6d8-ba3181ff1d2e/dbowzjw-49eb64fb-7836-4afe-906f-6e224d5c6137.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiIvZi8zNjA0OTMxNS1hZjE3LTQ1NGEtYTZkOC1iYTMxODFmZjFkMmUvZGJvd3pqdy00OWViNjRmYi03ODM2LTRhZmUtOTA2Zi02ZTIyNGQ1YzYxMzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.YiTe7wOlOxrKuaaigMN68ZhQ0hBGziS65wVqy73VCK0)

מתחילה כעת

קעלעברימבארהמוח שלי מכור אליכם
דופמין זול ואנשים יקרים
הבטחת לנו חופש ממך וזה לא התממש
הצלחתי לא רע

ותודה לכל מי שידע ולא סיפר
אם כאב יותר הראש או הבטן,
אבל כל השאר היתה אחלה שבת!
איך אצלכם?
קראתי ספר מעניין ומטלטל ונהנתי מכל רגע עד שהוא נגמר ואז התבאסתי.
רפואה שלמה?
איזה ספר?
עגונה
כן, כבר השם כבד, אבל נהנתי מזה, להתחבר לכאב של גיבורת הספר עד הסוף המשמח וגם הסיומת לא הייתה מושלמת לחלוטין, כמו בחיים.
להכנס ולראות את סבא רבא שלי יושב ומתפלל תוך כדי נמנום😍
מצד אחד גאווה מטורפת שאלו השורשים שלי, מצד שני צורך להצדיק את הקיום הלא ברור מאליו שלנו.
מי היה הניק שכתב שהוא מאוהב באנשים מבוגרים?
והאמת שגם לכם לא חסר על מה.
אבל אם יש משהו שבאמת גורם לי להאמין שבנות הן יצור נעלה יותר, מתוקן יותר, שלם יותר, זה זה:
לקיחת הסיכונים המטומטמת הזאת בשביל הנאה זמנית של להרגיש את הכביש עובר לך מהר מתחת הרגליים פשוט דפוקה בעצם.
זה פשוט נשגב מבינתי כל הקטע הזה, לא מצליחה להבין.
למה כל כך בוער לכם לעשות את זה ולסכן את עצמכם ובעיקר את הסובבים אותכם?
לדעתי זה שילוב של זה שאתם באמת נהנים בצורה יוצאת דופן מנהיגה במהירות גבוהה, ביטחון עצמי של 'לי זה לא יקרה', ובעיקר שיקול דעת וניהול סיכונים לקויים.
זהו שבת שלום
אתם סבבה והכל, רק תשמרו על עצמכם וגם עלינו
@צדיק יסוד עלום לטיפולך כשתבוא לבקר
ברור שזה עניין של רווח מול סיכון, שאי אפשר למדוד ולחלק בצורה חד משמעית.
אבל משום מה די ברור לרוב הנשים (וגם ייתכן שלרוב הגברים למעט גברים צעירים) שיש הבדל בין:
לנסוע במהירות סבירה על מנת להתנייד ממקום למקום במהירות, לעבודה, משפחה, בילויים, עם סיכון נמוך של תאונה וסיכון עוד יותר נמוך של תאונה קטלנית.
לעומת:
לנסוע במהירות 160~ בשביל הנאה של כמה דקות, בסיכון גבוה יותר משמעותית לתאונה קטלנית.
(וזה לא רק עניין של להבין שיש הבדל, אלא התנהלות בפועל ושליטה עצמית)
לכן לא אמרתי שאתם יצורי אופל זדוניים ומפגע לציבור, רק שלדעתי שיקול הדעת וניהול הסיכונים שלכם לקויים בחסר
הסיכון בשביל ההנאה
ובתכלס, מלא אנשים גם מתים משתיה מתוקה, כי אף אחד לא באמת רציונלי לגמרי.
ואם כבר מדברים, בדר"כ בנות הולכות יותר עם הרגש מאשר בנים...
הסיכון הזה כמו הרבה דברים בחיים,
לגבי סיכון של אנשים אחרים יש לדון במצבים שאני נוסע מהר...
הרכב יתהפך או יתקע באמצע הכביש משיהו יכול להתקע בך
אם הכביש פנוי וקורה לי משהו, זה יקרה רק לי.
אא"כ יש כמה רכבים מסביבי...
אנשים מתים ונפצעים מתאונות. ויותר בטוח להיות טייס מעל איראן מאשר לסוע במהירות מופרזת
גם יותר בטוח לנסוע על 300 קמש
כי סטיסטית הרבה פחות אנשים עשו תאונה על 300 קמש מאשר על 150 
זה לטוס איטי
זה מסוכן כמו הרבה דברים בחיים,
ונשתדל להימנע.
נשים הן לא קרובות להיות קרוב ללהיות קרובות ללהיות קרובות לכליל השלמות ושאר מרעין בישין שהזכרת (תהיו יפות ותשמחו את הגברים, כל השאר פחות קריטי)
אבל כאן אני שותק ומסיר בפנייך את הכובע: אכן סר מר המוות.
שאלתי את אחותי (האמיתית) : "תגידי כמה הכי מהר נסעת מאז שקנית את הרכב?" (שנינו קנינו טויוטה יאריס בהפרש של חודש)
והיא ענתה בהסמקה: "האמת שהשבוע נראה לי שעברתי את ה110 קמ"ש"
ואז אני עניתי: "אבגע..."
והיא אמרה: "מה נסעת יותר מהר מ110?"
...
כבר כמה פעמים בכבישים מותאמים לבדיקה בדקתי כמה הכי מהר אני יכול להגיע - הכי הרבה שהגעתי זה 155 קמ"ש. ולדעתי אם הכביש היה ארוך יותר ופנוי יותר הייתי יכול להגיע ליותר קמ"שים
אני מודה שאני טיפש, אבל לפחות ברור לי שלי זה לא יקרה אז הכל בסדר
כל כך נהדרות
לפעמים אני זוקף אצבע לשמיים בברכות השחר ותוהה למה אני מוכרח לברך "שלא עשני אישה", ועוד בשם ומלכות! בטח כשאני פוסט מודרניסט לעילא ולעילא וכשהניתוחים ממומנים באהלן אהלן. (תקבלו אותי כמו שאני!!! אני ילדת אנימה סגולה והיקום גזל ממני את החד-קרן הקדם מצחי)
אלוהיי נשמה - אנא עשה שאשתי תהיה טיפשה גמורה, רוכלת גסה. כשאדבר מהלב היא תצחק וכשאעיר לה היא תגיד שהיא צריכה להתרענן ותתפוצץ מצחוק בחוץ
שתאהב עיתונים זולים, שתעשה ניתוחי בוטוקס עד שלא ניתן יהיה לזהות אותה. שתביא כלב מבלי לשאול אותי, שתטוס לחו"ל בלעדיי, שלא תעמוד בצפירה, שתעשה שנ"ץ בחדר מורים
ריבונו של עולם הקדוש ברוך הוא אנא עשה אותה אווילה גמורה, מוח חוט לחוט מאוזן לאוזן, שתאהב אלכוהול ושתשתה בסתר, שתחשוד ותעשן דווקא כשהאוויר עומד והחלונות סגורים
רק שתאהב אותי
אמן

ימח שם עראפתאחרונהאם נסעתי מהר מאוד אז אני עובר על ונשמרתם וצריך לסקול אותי מדין רודף? 
בסך הכל אני אוהב לנסוע ממש מהר וזה כיף!
ואחרי כמה שעות נסיעה אתה מאבד את התחושות...
ברמה הבסיסית, (הAI)
הוא נותן הוראות לאנשים מה לעשות, הוא מביא לאנשים קוד להריץ ותוכנות להתקין, הוא נותן לאנשים URL להכנס אליהם
שלא לדבר על המקרים שהוא עובד מול ממשק ישיר בלי צורך בהתקן המיותר שמחבר בין המקלדת והעכבר לכיסא
הפרש הלבן באליסה בארץ המראה.
אליסה בארץ המסך
וכולנו נהיה כלואים לעולם של מכונות חכמות שהחליטו שזה לא יעיל לגדל את היצור הקרוי אדם כי הוא לא רציולני לחלוטין.
אני מאמין שיהיו בני אדם שיעדיפו להישאר בעמדת החושבים והמכריעים. אני עצמי משתדל לנהוג כך.
ברור לי גם שיהיו בני אדם שיוותרו על העמדה הזאת עבור נוחות, וכנראה גם כאלו שבכלל לא יתרגשו מזה.
אותם כוחות פועלים בעולם, גם אם בלבוש אחר. יהיה טוב, בסופו של דבר, בעזרת ה'.
אבל זה נהיה מפתה לוותר על זה. אם כי מסוכן ממש. בערב שבת הוא החליט על דעת עצמו למחוק קובץ שהיה חסר תועלת כדי לפנות דיסק. זה היה סבבה אז, אבל מה עכשיו?
"וֶהֱוֵי מְחַשֵּׁב הֶפְסֵד מִצְוָה כְּנֶגֶד שְׂכָרָהּ, וּשְׂכַר עֲבֵרָה כְנֶגֶד הֶפְסֵדָהּ."
איזה "מוטיבציה" תגרום לAI להמשיך לנהל את העולם באופן דומה לאיך שהוא היום או בצורה אחרת לגמרי?
סתם תהייה