מה אנג מצא בקטרה? היא התנהגה אליו גועל נפש בעיקר בפרק הזה של המגילת כשפות מים שהיא אשכרה הקטינה אותו וירדה עליו מרוב קנאה . נו אז פסדר היא אתיופית עם עיניים כחולות שזה מיוחד.. יופי זה לא הכל בחיים,
מסכן הגיע לו הרבה יותר ממנה
מה אנג מצא בקטרה? היא התנהגה אליו גועל נפש בעיקר בפרק הזה של המגילת כשפות מים שהיא אשכרה הקטינה אותו וירדה עליו מרוב קנאה . נו אז פסדר היא אתיופית עם עיניים כחולות שזה מיוחד.. יופי זה לא הכל בחיים,
מסכן הגיע לו הרבה יותר ממנה
תכלס אפחד לא זוכר איך קוראים לשחצן הזה
באמת שהם היו מתאימים
הוא לא שחצן הוא דווקא היה ממש חמוד.
אנג היה צריך להתחתן עם העיוורת! (אני לא זוכרת שמות)
ככה זה הכי מתאים.
סתם עף על עצמו ועל עצים
הוא אפילו לא כשף בכלל
העיוורת זו טופ היא הייתה בכלל בקטע של סוקה חחחח מסכנה
זה מה שחמוד בו הפשטות שלו!
לא זכור לי משהו כזה. הם בכלל לא מתאימים.
טופ נסיכה היא בהחלט מתאימה לאנג.
זה שאבא שלו נחטף לכלא ואז הם הוציאו מהכלא עם הפחם . הוא דווקא היה חמוד ובחור עם מידות. אבל קטרה בכלל לא הייתה בקטע שלו כי היא אוהבת בחורים רעים כמו זה שלועס ענף זה תופעה מוכרת אצל בחורות יפות @בנות רבות עלי נכון אחי?
והפורום הזה מורח לי תזמן ותחיים
אוף למה אני כאן למה הדבר הזה קיים למה אני קשורה לזה תרתי משמע לממההה
שאנחנו הניסיונות והמניעות שלך
זה מה שהשם זימן לך ואת עוד מתלוננת
חזרתי על הסדרה שוב לא מזמן😅
צוקו מוש .
בעל תשובה חזק ממש
מזל שקטרה לא חיצונית כמוכם...
חחחח
לא איכס מי אוהב את המלוכלך הזה ג'ט
לא זוכרת מה היה איתו אבל לא אהבתי את הטיפוס
אבל אני קצת פרפקציוניסט,
אז תעשו אותו מסודר יפה..

פתית שלג

לקחתי טרמפיסט חרדי, מבוגר, בן איזה 50. מדברים, לא האיש שיחה הכי בעולם אבל סבבה. ואז שאלתי לאיזה זרם הוא משתייך, והוא שאל כמו מה הוא נראה. אז אמרתי אנא עארף? מהפלג. חס ושלום! אני ליטאי... קיצור נכנסתי איתו לזה, מה כזה חס ושלום, הוא אומר לי הם אנשים רעים, אני חטפתי מכות מהם. בסדר, גם השונאים הרביצו למחבלים, היה סיפור שהבן של הרב מה שמו מהשונאים, נכנס בפוניבז' באמצע שיעור של הרב שמואל, והתחיל להרביץ לו ולצעוק עליו שיצא החוצה.
מה עונה לי החרדי הדביל הזה? שמואל מרקוביץ' הוא לא רב, הוא רע ורשע, וזה בכלל לא מעניין אותי, יש כאן צד טוב שצריך לנצח! הצד הרע אסור שינצח! אני אומר לו, אבל להרביץ לרב באמצע שהוא מעביר שיעור?! "עביד איניש דינא לנפשיה"! הוא צועק כמו אינפנטיל, שמואל הזה גנב!! אם הבן של ההוא הרביץ לו, מגיע לו! הוא גנב!!
ואני אומר לו, אבל זה חילול ה'!!
אבל אסור שהרעים ינצחו!! אין מה לעשות, בלה בלה בלה.
חרדים, תיפח רוחכם
אם הוא לא היה אחד הפצלשים שלי...
"ואתה עייף ויגיע ולא ירא א-לוהים"
נ.ב. כמה שאני שונא את אבינר, לעולם לא אבוא אליו באמצע שהוא מעביר שיעור לתלמידיו ואתחיל להרביץ לו ולצעוק עליו שיצא החוצה.
כיפור?
לעשות את העבודה בזמן שמשלחים את השעיר לעזאל?
יוצא שאתה אוהב חרדים והוא מתעב חרדים
מה הדבר הראשון שהייתי שם לב אליו?
(שאלת בונוס למתקדמים האם זה היה משהו נדיר כמו קלאצ'ניקוב על הכתף ופסנתר על הראש, או שהדבר הראשון היה ש... לא יודע? יש לכם חולצה...)
אני אתחיל - הסימן זיהוי שלי זה בגדים שגדולים עלי בשלוש עשרה מידות (רחמים) מכנסיים של מד"א, וקפוצ'ון - חולצה ניצחי...
אז אם ראיתם הומלס ברחוב - יש סיכוי שזה אני 😁 (אני לא אתנגד לכמה שקלים😉)
כי בטוח ראיתם אותי במרכזית ואני תמיד שמה עם אוזניות
פתית שלגאז, כשלא היה לך מה להסתיר
אל תכעס עלי
סנדלים וגרביים?
סתם לא תמיד, אבל אני לא בוחל..
ל המשוגע היחידישלא עדכנו לגרסה החדשה ולא יודעים שזה שוב באופנה
בחורף זה יהיה עם גרביים ולפעמים שני זוגות.
פתית שלגאחרונהבן 20,
מעכשיו כולם יכולים להתחתן בנחת בלי חששות לעקוף אף אחד 😏