והיום הם באים.
לכן, עלתה בי פתאום השאלה...
אם סרטון חשוף שלכם היה מתפרסם לעייני כל ברשת האינטרנט, מונצח ומתועד ביוטיוב... מה הייתם עושים?
תדמיינו שסרטון שלכם מבית השימוש היה דולף לרשת, האם הייתם מקימים קול זעקה בשביל שהוא יימחק לאלתר?
ואיך הייתם מגיבים אם סרטון שלכם ברגע של כעס עצום על הילדים, בזמן שאתם צועקים עליהם בגלל זוטות, היה מתועד לדורי דורות וצובר אלפי צפיות?
אני מניח שבשני המקרים הנ"ל, הייתם הופכים את העולם בשביל שהסרטונים המבישים יימחקו מהאינטרנט.
אתם יודעים מה? בואו ניקח את זה צעד קדימה. אם בסרטון שיתפרסם יראו אתכם מרביצים לנכה הומלס חסר ישע, ככה סתם בשביל הכיף, ואין ביכולתכם למחוק את הסרטון... לפחות תלכו אליו לבקש סליחה? תעלו סרטון חדש שבו תכתבו כמה אתם מתביישים במעשיכם?
טוב שם טוב משמן טוב אמר קהלת, ומה משאיר אדם לדורות הבאים מלבד שמו הטוב או הרע שהוא השאיר אחריו בעולם המעשה.
לכן אני נפגע בכל פעם מחדש, כשאני רואה את סרטוני הזוועות האלה.
בסרטון הראשון רואים חסידים שוטים ורשעים, שיושבים ליד עבריין המין המורשע מוטי אלון, ושרים ביחד איתו שירי קדושה והתעוררות.
הם נותנים לו לשטוח את טענותיו השקריות, מאפשרים לו לבכות בדמעות תנין כאשר הוא מזכיר את "גבורתה של אשתו" שעומדת לצידו, ובזמן שהוא מטיל רפש בפורום תקנה ובמתלוננים - הם ממשיכים לתת כבוד ויקר לרבם הפושע האכזרי שרצח נפשות בישראל. הבטן מתהפכת והלב זועק בזמן שהרשע אומר בנכלוליותו שהוא מקבל עליו את הניסיונות באהבה, שהוא לא מהרהר אחר טובו של הקב"ה וכיוצ"ב.
בסרטון השני רמות הטומאה, הרשע והזוהמה כבר עולות שלב:
נחום פצ'ניק, יהודי דתי שנפגע מינית כשהיה נער, נזרק באלימות פיזית ומילולית כאשר הוא אומר למוטי אלון הרשע שעליו להגיד "חטאתי".
הם שרים בשביל להשתיק אותו, וכשזה לא עוזר הם מוציאים אותו בכוח מהאולם, הכל בשביל להגן על אבי אבות הזוהמה היושב בראש השולחן, אליו הם נושאים את עיניהם הטמאות וליבם הערל.
כבר שנים רבות שאין מחלוקת לגבי מסוכנותו ורשעותו של מוטי אלון. כבר שנים רבות שגם הרבנים שהאמינו לו בשעתו, הבינו שהוא שיקר להם ושיש להרחיקו מכל משרה ומכל אדם.
האם אותם תלמידים שוטים ורשעים מתביישים להופיע בסרטונים הנ"ל? האם הם עשו כל מה שבאפשרותם על מנת שהחרפה לא תשודר לדורי דורות?
האם אותם מופקרים ששרו בקולי קולות, הלכו לביתו של נחום פצ'ניק בשביל להתחנן לסליחתו?
האם בני הבליעל שבזו לו, דחפו אותו והיכו אותו לעין כל - תרמו את כל כספם ורכושם לעמותות שמטפלות בנפגעי עבירות מין?
כואב לי פיזית, הלב שלי מתכווץ והגרון שורף, כשאני חושב על האנשים האלה. הם המשיכו בחייהם, הרווקים שבהם התחתנו, אולי הנשואים שבהם כבר חיתנו את ילדיהם.
הם לא מסתכלים לאחור, לא מבינים איזה נזק עצום הם עשו לעם ישראל, לתורת ישראל, לציונות הדתית, לנערים שנפגעו על ידי מוטי אלון לפני שהסרטונים צולמו ולאלה שנפגעו על ידו לאחר מכן.
הם הולכים לבית הכנסת כרגיל, מניחים תפילין על ידיהם הטמאות שזרקו וגירשו נפגע עבירות מין, בשביל להגן על רשע מטונף שמשחר לטרף.
הם המשיכו בשלהם.
הנפגעים נותרו מאחור.
אוף. כל-כך כואב.

❤️