יש לי בעל מושלם. שרופה עליו. באמת.. מתוק חתיך אוהב אותי כל כך. יש לי ילדים בלי עין הרע.... אני אפילו בהיריון..
היריון זוועתי כרגיל...
מאז שהתחתנתי הכל פשוט בנסיגה אצלי בחיים. אני רואה את בעלי איך הוא פרח בכל התחומים. חברתית מקצועית הוא פשוט כל כך השתכלל בהכל..
ואני ... אני כבר מעל 35 תקועה אי שם.
עברתי מלא עבודות. כלום לא דיבר אלי. עכשיו לא עובדת גם לא מסוגלת אז חותמת בלשכה..
יש לי תואר ב...ברחתי מהתחום . הבנתי שאני מזיקה ולא נהנית ולא בשבילי להיות ...
מבחינה חברתית אני בקהילה דוסית אין לי פה חברת אמת. בעלי כל כך רצה לגור פה אז הסכמתי כמובן. נחמד פה לא יותר מדי... בעלי פורח פה חברתית אני נבולה פה. רחוקה מהמשפחה שגרה יותר בדרום...
טוב לו מכל הבחינות. לי אחרי סיכום של שנים.... יכולה להגיד שלא זז כלום בחיי. לא השתניתי. ואפילו המצב שלי הדרדר. נהייתי יותר חרדתית. יותר אימפולסיבית. רגישה.. חסרת ביטחון... מלהיות מסמר חברתי ושכל היום יש סביבי חברות ומלאת ביטחון ..נשארתי לבד איפשהו.. משהו חסום בי.. עברתי הפלות רבות הייתי בטיפולים פסיכולוגים. עברתי רק קשיים כל הזמן ואני מרגישה בהישרדות... אמרתי אתמול לבעלי... אני מקנאה בך. ובכיתי. תראה לאן הגעת מאז שהתחתנו. ואני לא הגעתי לכלום. החיים שלי סובבים סביב ילודה, כל היריון אצלי זווועתי ולוקח לי זמן להתאושש.(יש לי אצלי פערים של כמה שנים) הנקות שמוסרת עליהם את הנפש כי רואה שהמטרנה עושה לילדים רע. אבל כרגע אני לא מתפקדת כאמא מרוב סבל של ההיריון אני שכובה רוב הזמן במיטה. עוד לא התאוששתי מההקאות ומהתקופה הנוראית של ההתחלה.
בעלי אוהב אותי עושה הכל בשבילי. הוא כל היום עסוק גם. בעבודה חוזר יש לו חברים. יש לו ספורט. משקיע בילדים. אני שכובה מחכה להרגיש טוב. וגם אז כמו שאני מכירה את עצמי...... אלד אהיה עם תינוק אבכה שאני משתעממת שקשה לי שעייף לי. שאני לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי... גלגל חוזר. אני נזכרת שהייתי נערה כמה כוחות היו לי כמה מוטיבציה. קשה לי להגיד את זה. אבל אני מרגישה שהלידות וההפלות וכל מה שנלווה אליהם גמרו לי את הנפש. בבקשה שה' יסלח לי. אין לי מנוע לכלום. לא אני לא בדיכאון. שאני מרגישה טוב אני מתפקדת ועושה כל מה שצריך. אבל אני חסומה כל כך הרבה זמן . לא מוצאת את היעוד שלי בחיים. אני רוצה כבר להשתחרר מכל זה. ולהיות כמו בעלי. בריאה בנפש וממוצית מבחינת כל היכולות שלי.
הלוואיייייייייי אמן כן יהי רצון.
זהו פרקתי.