אז ככה,
אנחנו זוג דתי +2 אישתי בתחילת הריון נשואים כ5 שנים
המצב הוא די אדיש בתקופה האחרונה כאילו יש דיבור סבבה והכל אבל אינטימיות ממש כבר אין (ואני לא מדבר רק על יחסים)
לפני חודשיים הייתה מריבה גדולה שבסופה סיכמנו על טיפול זוגי
מכיוון שאישתי הייתה עובדת במרכז טיפולים (לא מטפלת בפועל אלא תפקיד אחר) אז היא מאוד בררנית לגבי סוג המטפל/ת
בגלל שאני מרגיש חנוק לגמרי כמו גולה שיושבת לי באזור הגרון מכל היחסים שאנחנו נמצאים בהם מכל מיני פערים שיש
אמרתי לה אני רוצה שאת
תבחרי את המטפל/ת כדי שניפתח בפני אדם שמלכתחילה מקובל עלייך העיקר שנלך לטיפול!
וככה היא מרחה אותי במשך חודש וחצי ואז הייתה מריבה על העניין הזה שהיא די מורחת אותי אז היא אמרה לי שאני אמצא מישהו/י
חיפשתי, מצאתי והלכנו לטיפול ראשוני המטפלת הייתה באמת מקסימה אבל כשיצאנו משם היא אמרה שהיא לא התחברה ואין לה את הפניות לעבור טיפול זוגי עכשיו, האמת שגם לי לא הרגיש שיש כימיה טובה עם המטפלת
אפילו לדבר על אחרי הטיפול לא דיברנו כי באותו ערב היא הרגישה מלאה ולא יכולה לדבר ומאז אנחנו פשוט ממשיכים באותה אדישות
והיא עוברת את מה שהיא עוברת במידור האישי ואני צריך להמשיך כרגיל ולתמוך בה ולחזק אותה וגם בהתחשב במצב שלה
ואני מרגיש שאני מתפספס לגמרי זה גם בא לידי ביטוי בעבודה החדשה שלי שאני מרגיש שאני לא מצליח לעשות את החיץ הזה בין העבודה לבית והעבודה היא מאוד תובענית
בקיצור אני מרגיש חנוק לגמרי ואני ממש רוצה למצוא מטפלת רגשית שאני אתחיל לעשות אצלה טיפולים ואישתי תצטרף בהמשך
בהצלחה!
היא צריכה הקשר