אז.. הריון רביעי ב"ה.
אמנם אין לי הקאות אבל בחילות ותחושת גועל כל היום יש ועוד איך... אני ככה רק שבועיים וחצי וכבר מרגישה שהגיעו מים עד נפש. כפרה על בעלי עושה הכללל בבית.
זה הזוי לי שעם כל הריון אני מרגישה שאני מושבתת יותר ויותר בקלות למרות שההריון הראשון היה לי הכי קשוח, עם הקאות והתייבשויות... מתלבטת אם יותר קל לי לוותר לעצמי כי יש עוד ילדים אז מלכתחילה אין לי מוטיבציה לאחרה"צ איתם כשאני לא מרגישה 100.. וסתם אני כל הזמן מרגישה שאולי אני לא כנה עד הסוף כשאני אומרת לבעלי שאני צריכה להניח את הראש בחדר *בשיא* הבלאגן של הילדים. הוא מדהים שהוא מאפשר לי תמיד אבל יש לי מצפון שאולי אני לא מספיק שומרת על הכוחות שלו גם... בקיצור מבינות? אשמח לשמוע מכן איך אתן לא נופלות לעצלות כשאתן יודעות שאתן יכולות לדחוף את עצמכן גם כשאתן לא 100..
ו..... החלטתי לנסות לראשונה בונגסטה אתמול בלילה- וזה ממש עשה לי הבדל הבוקר! לא היו לי בחילות עד אחרה"צ ואז שוב התחיל...
מישהי יודעת אם זה סימן לקחת כדור נוסף בבוקר? כי לא הצלחתי להבין אם לוקחים את הכדור השני רק במידה וזה לא משפיע בכלל אז לוקחים מינון כפול, או שזה כדי להאריך את ההשפעה להמשך היום...
בכללי מתלבטת כי לא הרגשתי עייפות קיצונית, אז חוששת שזה יגרום לי לעייפות הידועה אם אקח גם בבוקר
תודה לעונות!!