עבר עריכה על ידי נטע321 בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ד 13:39
עבר עריכה על ידי נטע321 בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ד 13:30
היי,
אני מכינה בפעם השניה בחיים שלי עוגת שמרים שוקולד, הפעם לפי המתכון כאן -
יש לי כמה שאלות:
1. במתכון כתוב שלערבב 7 דקות על אש קטנה את הרכיבים למילוי שוקולד (קקאו, סוכר, שמן, שוקולד מריר, א. פודינג וניל, מים).
עשיתי 7 דקות ונראה לי כבר נשרף קצת. האם באמת צריך כל כך הרבה דקות? איך אני יודעת שזה מוכן? על מה להסתכל?
2. האם יש בעיה לקחת את המילוי שוקולד ישר מהאש ולמרוח על הבצק המרודד? כי אם אני מחכה זה מתחיל להתקשות והרבה יותר קשה למרוח,
ואם אני מורחת ישר מהאש זה נוזלי וזה נמרח בצ'יק בלי שום בעיה כמו שאני מורחת חומוס על לחם.
3. מה עדיף - לעשות צמות שרואים את השוקולד (אפשרות א בסרטון) או שלא רואים את השוקולד (אפשרות ב בסרטון)?
4. האם זה ממש חשוב הסירופ סוכר? זה עושה מראה מבריק כזה ונראה לי שאני מעדיפה מראה רגיל. כמו כן, כמה סוכר
אפשר? יש כבר סוכר בבצק וסוכר במילוי, אז 3 פעמים סוכר?
תודה רבה!
)
)

