מאנונימי כי אולי יעשה לי אאוטינג עם הגיסות🤣
אני יודעת שזה יראה לחלקכן סיפור מטומטם אבל בגלל שמדובר בדפוס אישיותי זה ממש הקש ששבר את גב הגמל.
אחד הדודים הכין משחק של חידות בציורים לחג. חמותי התלהבה ומיד אמרה "מי שמנצח מקבל 200 שקל!" לא ממש אוהבת את הרעיון הזה שאחד מקבל וכל השאר לא.. אז גיסתי (שהיא הבת שלה) שחשבה ככה גם, אמרה לחמותי שהיא לא אוהבת תחרות בין הילדים. אז חמותי אמרה "אז זה יהיה בין המבוגרים". עדיין לא הייתי עושה דבר כזה בחיים, אבל שיהיה. זה הסגנון שלה.
היה משחק ממש כיף ויצא שאני ובעלי ניצחנו. אחת האחייניות שלי ממש התבאסה שההורים שלה לא ניצחו אז חמותי רצתה לרצות אותה ואמרה "הנה הם ויתרו ויעשו איתך חצי חצי".
במוצ"ש, ארגנתי את החדר שלנו וחמותי ביקשה להיכנס לקחת את הארנק שלה. ואז היא מלמלה חצי לי חצי לעצמה "אני אתן לילדה את ה200, אתם לא צריכים את זה..." ויצאה. הייתי פשוט בשוק.
כל כך רציתי להגיד לה "וואלה לא ידעתי שאנחנו לא צריכים את זה". אבל שתקתי כמובן.
זה כל כך מעצבן אותי שהיא לא יודעת לעמוד במילה שלה. חבל שהיא בכלל עשתה את זה מלכתחילה. סתם פגעה בי והרגשתי שזה לא מכבד אף אחד.
נכון, זה רק 200 שקל. אבל דווקא בשבילנו זה הרבה. זה מכסה לי שבועיים של תרופות שאני צריכה לקחת, או כמה חולצות לילדים לקיץ. לא משנה מה.
מה את מחליטה שאני לא צריכה?!
בכללי פשוט נמאס לי להתמודד עם דברים כאלה שהיא עושה...
בעלי שאל אותה על זה בקטנה אחר כך, בצורה סופר מכובדת.. בגדר התהיה "לא הבנתי מה קרה בסוף.. לא זוכר שאמרתי שויתרנו" או משהו כזה והיא התפוצצה עליו ואמרה "אתה עושה לי סיפור מ200 שקל? עזוב עזוב לא רוצה לדבר איתך"