1. הגיוני שחצי שנה אחרי הלידה עדיין יש לי נשירה מטורפת? מה יכול לעזור?
2. יש קפיצת גדילה בגיל חצי שנה?
התינוקי בלילות האחרונים יונק צד אחד, צד שני, שוב את הראשון, שוב את השני וכו' עד שנמאס לי, דוחפת לו מוצץ, שותה שלוש כוסות מים, מחבקת ומנדנדת ומניקה שוב אחרי חצי שעה. קלאסי לקפיצת גדילה, לא? זה יתאזן שוב עוד מעט ופשוט יגדלו לי כמויות החלב או שזה סימן שכדאי להתחיל מוצקים לאורך היום או בערב? (הוא רק כמעט בן חצי שנה, התחלנו טעימות והוא ממש אוהב שתמיד חבל לי להפסיק אותו באמצע, אבל הוא עוד לא חצי שנה, אז לא אמור להחליף ארוחה)
3. ככל שהחמודון הקטן מתפתח יותר ככה האח הגדול שלו מציק לו יותר, מה עושים? לא רוצה לא להתפעל מההתפתחות שלו כדי שהגדול לא יקנא, מותר לי גם להתפעל מהאח השני! במיוחד שהוא באמת מקסים ומתוק. גם מהגדול אני מתפעלת ויש גם הרבה רגעים קסומים ביניהם. אבל יש נשיכות (שזה נורא ואיום, הקטן צרח מכאב דקות ארוכות), מכות עם צעצועים, משיכה בשערות, הרבצות וכו' בעיקר כשהקטן יונק אז הגדול בא ומרביץ לו בראש בפתאומיות, זה קרה כמה פעמים. והוא פיצי בן חצי שנה! אבל אני כבר לא יכולה לשים אותו הרחק מהישג יד, הוא כבר מסתובב פשוט על הרצפה של הבית, ומספיק רגע אחד שאני לא מסתכלת כדי שהוא יציק לו (או כשאני כן מסתכלת והוא משחק איתו ומצחיק אותו ואז פתאום נושך).