היום הכנתי בפעם הרביעית את המתכון הזה - עוגיות שוקולד צ'יפס - המתכון טעים שיש! - מתכונים ב-10 דקות
(הכנתי בגרסת הפרווה)
בפעם הראשונה שמתי 15 דקות בתנור.
בפעם השניה שמתי 14 דקות בתנור.
בפעם השלישית שמתי 12 דקות בתנור.
והיום שמתי 11:30 דקות בתנור.
ככל שזה פחות זמן, כך זה הרבה יותר רך וכמו חמאה.
ככל שזה יותר זמן, זה יותר קשה.
ככל שזה יותר רך זה נחשב יותר טוב וטעים בעיני רוב האנשים?
היום ששמתי רק 11:30 דקות (אולי פעם הבאה אנסה פחות) היה הכי רך ולפי דעתי הכי טעים,
כך זה גם נחשב אצל רוב האנשים (למרות שלכל אחד יש טעם משלו וכו' וכו', אני בכל זאת מנסה להבין
מה מקובל להיות יותר טוב)?
כמה זמן אתן שמות מתכון מסוג כזה בתנור?
תודה ושבוע טוב
)
)

