1. לא חושבת שיש דבר כזה אמור בגיל הזה, איזה כיף שהוא עירני! זה סימן שאין לו צהבת
בגיל הזה ההרגלים גם משתנים כל כך מהר, יכול להיות שמחר פתאום הוא כל היום ישן...
2. גם אצלי הרימו ראש יפה בגיל כמה ימים כששכבו עלי על הבטן, ולא חשבתי שזה חריג, כמעט התהפך במנח של החלפת טיטול זה גם לא אומר שהוא התהפך (ואם זה מרגיע אותך אז הבן שלי כמעט התהפך מהגב לבטן בערך מגיל שלושה חודשים עשרות פעמים ביום אבל היפוך אמיתי הגיע רק כמעט חודשיים אחר כך, אז החצי היפוך הזה מהגב לצד זה לא אומר כלום.
בקיצור, לא נשמע לי מדאיג. לשאול את האחות בטיפת חלב בפעם הבאה נשמע לי רעיון טוב.
3. ברית זה דבר מהמם ומרגש! את מחברת את התינוק שלך לנצח, לקב"ה, לעם ישראל ולשרשרת הדורות. התינוקי כורת ברית עם ה'!
מצד ההכנות יש את הברית עצמה, אולם, מוהל, קייטרינג, מוזמנים, שעה, בגד, כרית וכו'. מקווה שזה לא עלייך אלא בעלך עושה או ההורים.
יש לבחור שם, בהצלחה 
ויש את התינוק. אני אצל שני הבנים שלי לא עשיתי משהו מיוחד ועבר ממש בסדר. המוהל הגיע יום לפני ונתן קצת הדרכות, מה להביא, לא להניק שעה לפני וכו' לא זוכרת בדיוק. לא נתתי שום משכך כאבים ולא היה נראה שהם סבלו נורא. שניהם ינקו אחרי הברית ואז ישנו טוב ועמוק. גם בלילה שאחרי הברית הם ישנו טוב. החלפות טיטול המוהל הדריך אותנו. ביממה הראשונה שפכנו שמן שקדים כדי שהתחבושת תרד בקלות. אחרי זה מרחנו כמה ימים בפנטן פלוס. בימים הראשונים כשעוד יש פצע אז המוהל של הגדול הדריך לשים כל פעם שני טיטולים אחד על השני וככה הרגליים לא מתחככות בפצע וזה פחות כואב. המוהל של השני לא הנחה ככה אז בהתחלה לא שמנו ואז בהמשך כשנזכרנו בטיפ הזה ראיתי ממש הבדל, עם שני טיטולים הוא היה יותר נינוח ופחות רגיש לתזוזות.
ויש כמובן את היולדת, זה ממש תלוי איך את מרגישה, אבל תזכרי שאת יולדת, ואף אחד שבא לברית הוא לא יותר מעניין ממך ומהתינוק שלך. תנוחי, תאכלי, תשתי, תניקי. זהו.