לפני זמן מה יצאתי עם בחור ועכשיו פתאום עלתה לי מחשבה שאולי יש לו משיכה לגברים.
היה לו משהו קצת נשי, הוא בעצמו אמר לי את זה על משהו ספציפי. היה לי כיף לדבר איתו והשיחות זרמו בטירוף, ממש כמו עם חברה טובה. מדבר הרבה, גם על רגש, בצורה שונה מרוב הבחורים שיצאתי איתם.
הוא אחד כזה שדי שם לב איך הוא נראה, וחשוב לו להראות בסדר. לא מתייפיף במיוחד, סתם שלא נראה גרוע או מוזר.
בדייטים ראשונים לא היה מתח בנינו, אלא ממש רגוע, בהתחלה מצידו ואז זה גם השפיע עלי.
אחרי כמה דייטים הוא כבר היה בכיוון לחתוך אבל אני דחפתי בעדינות להמשיך עוד קצת, והוא הסכים כי סך הכל ממש זרם לנו. בסוף הוא חתך אחרי חודש. לפי מה שהבנתי ממנו זה לא שהייתה לו סיבה ספציפית למה אני לא מתאימה לו, אבל מצד שני לא היו לו סיבות שכן. כאילו לא הרגיש שהוא מתחבר אלי, או שמא לא נמשך?
הוא אמר לי שזה קרה לו גם עם בחורות אחרות שהיה לו סבבה איתן וראה שיש להן הרבה מעלות, אבל לא הרגיש "שזה זה".
הבאסה היא שהוא ממש מצא חן בעיני, הרגשתי מאוד טוב לידו ובגדול היה ממש מיוחד. בסוף היה לי קשה שהוא חתך, ועכשיו בדיעבד עלתה לי ההשערה הזאת.
אציין ששנינו סופר דוסים, ככה שבאופן תיאורטי אם זה נכון אז הגיוני שזה מודחק אצלו בגלל החברה וזה
אני יודעת שזה כרגע השערה פרועה, אבל ממש מעניין אותי אם זה יכול להיות ואם אפשר לזהות את זה מבחוץ. אם יש כאן כאלה שמכירים את המצב אשמח שתגידו מה אתם חושבים.

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם