איך אני מרגיש כרגעכְּקֶדֶם
אתה שונא בנות???מבולבלת מאדדדד
ומה איתי?🥺🥺🥺

זה אווטאר! נכון?? אני מזהה😌

🤭חסרת טאקטאחרונה
שבוע טובתמימלה..?

תהייה...

כמה אנשים יש לכם בעולם הזה שאתם יודעים שאם קורה משו-אתם פונים אליהם, בגרף של אם אתם מרגישים לבד אתם כותבים להם עד ללצנוח אצלם בבית בלי התראה מוקדמת כי אין לכם מקום לישון בו.....

סבבה, בשמחה..., מכירה ארץ צבי? שומעת בלועזית?אברהם יאיר שטרן

זמרים, תנסי את הסגנון של עמיחי פלסר, ושל אביחי הולנדר. נראה אם קלעתי לטעמך...

🎵 א-לי א-לי טהר ליבי פתח את שבי, חדשהו נערהו, עשהו מלא ברא וברה גלה, את מה שנפשי דורשת אשר רוחי הומה, והלב אלי אליך יקרא טהר לבבי לעבדך באמת...🎵 לך הלב יקרא - (נריה ניסים אבודרהם)

🎵 ירושלים עיר המלוכה קומי כבר מתוך ההפיכה, ותלבשי את בגדי תפארתך, ותקיימי את הנבואות כמו שכתוב לי בספרים... 🎵 (ירושלים - איתי דוד)

🎵 שמעתי את תפילתך ואת תחניתך אשר התחננת לפני, הקדשתי את הבית הזה אשר בנית לשום שמי שם עד עולם, והיו עיני וליבי שם כל הימיים🎵אבל במנגינה גוועלדית ביותר (והיו עיני - הלל פלאי)

🎵...שכל מה שעברנו ומה שעוד יבוא, כל חיוך שלנו ובכי בלילות, אם לפעמים נברנו וניגבנו את הדמעות, כשחיפשנו אהבה ברחובות, הכל ניתן לנו כדי לגדול, ולחיות...🎵 (שיר שאין באינטרנט, אם תרצי אשלח לך)

🎵...יצאנו להיות נורמליים, מתקדמים וליברלים, האופנה היא של אירופה, הסרטים אמריקאיים, האמת היא יחסית, הערכים אוניברסליים, ילדים שעות בבית, מסכים מול העיניים, יהדות מילה גסה, הדת כוססת ציפורניים, יש עשרים פוליטיקאים שעושים על זה לחיים, עם שלם רגיל ליפול על הקרשים, וככה כבר שנים אולי כולנו אדישים...🎵 (יש בלאגן גדול - נתן גושן)

🎵 ...רסיסים למה זיכרונות נמסים כמה שאני לא כיסיתי זה נכנס לי בתריסים אין על מי לשים את הראש גם אם לא שברתי, שילמתי... אין אוויר בשמיים איך אפשר לנשום הכל תקוע במקום אבל עוד לא הפסקתי לחלום אז קפצתי למים כי צריך לשחות במים לא רואים דמעות...🎵 (רסיסים - רביב כנר)

🎵 בשביל של החיים אנחנו כולנו ילדים עוד כמה צעדים קטנים רק שמישהו יאמין תהיות מה להיות ואיך לא הספקתי עוד ועוד והעבר באהבה לוגם את שלוק ממה שנשאר כאב, היאוש דופק בדלת הרצון הטוב, כמעט נעלם ממילא יחף, שאריות של נחמה צועק מתוך הנשמה ומי יהיה להם בית ומי יהיה להם חומה בין כל הנפילות והיכן הדרך לעלות דמעות בלילות ילדים אבודים שואלים מחסה...🎵 (ילדים אבודים - רג'ה)

מכאן ואילך ביני:

🎵 והיא שוב מאנה להנחם בהבטחות שהכל בא מה' לא שכר ולא תקוות גאולה היא רוצה כבר לראות, שאנו על כנפי השכינה מעבר לגבולות אל ארץ ישראל 🎵(שאנו - ביני לנדאו)

🎵 נקומה נא ונסובבה בעיר בשווקים וברחובות נבקשה את אהבתנו בארץ לא זרועה להמשיך ללכת ובכוח זיכרון אחד ישן לעבור כל מדבריות נפשנו ואם ניוותר לבד בחשכת לילה רק להחזיק מעמד עד עלות השחר גם אם נדמה שהרמנו ידיים עמוק בתוכנו מעולם  לא אמרנו נואש אפילו יוסיף הכול להיות מעורפל בינתיים לא ימנע מאיתנו לקום ולהתחיל מחדש 🎵 (נקומא נא - ביני)

🎵 טעות היתה בידך עת חשבת לצערך שלדרכים יצאת לבדך כשעזבתי את ביתי נטשתיו גם אני כיסיתי פניי וגנזתי אורי בכדי שאהיה איתך ואיש לא יוכל לראותי ובלילה כששכבת בוכייה בשדות הסתרתיך בצל כנפיי מפני הרוחות וכשלבסוף נרדמת בשלולית דמעותייך נשאתיך על כפיי וארחץ את פנייך ואת הקוצים שליתי מתוך שיערך וזה יהיה לך האות שמעולם לא רחקתי ממך שלחי ידך אל ראשי וראי כמה רטוב הוא מטל וקווצותי מלאים רסיסים של הלילה ויזרח האור ועלה ואראה אלייך והשבתי את שבותך וגאלתיך מכל ייסורייך ואת השמחה אחזיר אל עינייך 🎵 (רסיסי לילה - ביני לנדאו)

אחזת את הקטע של שלוש נקודות כן? של ביני כתבתי הכל כי את לא אוהבת לשמוע, אם נפלתי עלייך כבד או שלא הבנת משהו, אני פה! 

Chief Rabai of Israel יונה מיץ-גזרקעלעברימבאר

מי האדם הרמוז בתמונה הבאה? (רמז- הוא איש קל)קעלעברימבאר

אני לא סגור על זהפתית שלג

אבל כל התמונות האלה מטרידות אותי משום מה

בגלל שהוא איש קל הוא מרחף באוויר?פתית שלג

רבי דב ליאור?

כן.לאקעלעברימבאראחרונה
לאלאלא נא לא להאמין לחמידות הזאתכְּקֶדֶם
הוא שובב 
תודה. אה לא אני?איגנוטוס פברלאחרונה
חחחחאני:)))))אחרונה
שרשור "זה לא היהדות שלי"קעלעברימבאר
לשיר אנעים זמירות במנגינה הרגילה זה לא היהדות שלי.

חזנות זה לא היהדות שלי.

אחשוב על עוד

העיקרכְּקֶדֶם
שלא התכוונת לרצוח
נשארת לישון בבוקר אחרי השכמה- מסתכן בנטלת מים?ימח שם עראפת
כאילו שלושתנו חברים טובים?אברהם יאיר שטרן
ימח שם עראפת
פשוט תענה
חחחחל המשוגע היחידי

תלוי איפה כמה ולמה, אבל לרוב לא...

בישבק הייתי מהקמים אבל מי שלא יכל לזכות לטיפות יפות או שיעיפו אותו מהמיטה,

ובישבג כל אחד אדון לעצמו...

כנל בבית 🙂 

אנשי צוות?ימח שם עראפת
באיזה מהם?ל המשוגע היחידי

בישבג לא יגיעו לפנימיה...
ובישבק מגיעים ומעירים אבל לא נראלי עם נטלות מלאות...

אבל בישיבת בין הזמניםאברהם יאיר שטרן

(שאני מהאחראים עליה ב"ה) מגיעים עם ג'ריקנים...

😨פתית שלגאחרונה
בנות נעוות המרדות(16)ימח שם עראפת
הגיע הזמן להכניס אותן לאינקובאטורים ולחכות שיגדלו
פפפפ תאמין לי, חמש דקות של סבלנות אין לאנשים.ל המשוגע היחידי
משיח, משוגע וחבר טוב זה...אברהם יאיר שטרן

תחשבו על זה, שיש סיכוי שהמשוגעים המאושפזים הם לא באמת כאלה, ופשוט אף לא נתנו להם צ'אנס להסביר את עצמם כמו שצריך (מי שקרא את הספר הצוואה)...

אולי יעניין אותך