גם פורקת וגם אשמח לשמוע מחשבות/ תובנות בעניין.
רקע:
הריון כימי
ואז הריון לא תקין=מגיעה לאולטרסאונד בשבוע 8. שק ריק. רופא מסביר אופציות. מוכן לתת לי במקום ציטוטק. מעדיפה גרידה. לא נותנים לי בבית חולים עדיין כי צריך לחכות תעוד בדיקה כעבור שבוע/שבועיים. אז מחכה שיצא לבד. ב"ה יוצא לבד.
חודש מניעה (מקומית)
עוד הריון. מגיעה לאולטרסאונד ראשון בשבוע 8. שוב שק ריק.
הפעם לא עשיתי בטא. בהתחלה הרופא אומר לעשות עוד שבוע כי אולי ההריון צעיר יותר. אני אומרת לו שבדיקה ביתית הראתה לי חיובי די צמוד לאיחור. אז מבחינתו קובע שלא תקין. שוב מסביר אופציות ומציע במקום ציטוטק. בחרתי לחכות.
שני עניינים שמציקים לי:
1. בפנים, מרגישה שאין את המאה אחוז ודאות שההריון לא תקין. מבינה שיותר מ90 אחוז שלא תקין אבל יש לי רצון כזה לדעת בוודאות. בסוף בדיקה חיובית לא נותנת גיל מדוייק.
רוצה לעשות עוד אולטרסאונד. אבל איך? צריכה הפנייה בשביל זה. הרופא נתן לי הפנייה לאחרי שיוצא לבד לבדוק שהכל יצא.
2. חושבת אחרי התהליך ואחרי בדיקת קרישיות שהופניתי אליה לעבור לרופאת נשים אחרת שעובדת באותה מרפאה. גם סוג של טראומה קצת ממנו.... לגלות פעם שניה הריון לא תקין באותו מקום ועם אותו רופא כבר עשה לי רע. וגם- הפריע לי שהוא שולף לי במקום ציטוטק... זה פעם שניה!!! צריכה לעכל רגע.... וגם כאמור כי שניה חכה לוודאות של מאה אחוז...