טוב אז תמיד כותבים שהתאכזבנו ואז יש טיפים שאומרים תתני לעצמך כמה ימים לעכל וכו' וכל מיני כאלה.
האמת שאני בהיריון לא פשוט פיזית וגם בנפש ומאז שגיליתי על מין העובר (מזמן מזמן) אני לא מצליחה להירגע כמה שניסיתי. אני בחורה מאמינה מאוד ועדיין זה עושה לי קווצ' ומציק לי
אני מתחברת יותר בטבע שלי לבנים, תמיד הייתי בתור נערה טום בוי ולא היה לי כח לכל ענייני בנות
מצד שני חשוב לי טיפוח ויופי אבל אני לא מתעסקת עם ה. אני בחורה זורמת.
וה' שולח לי בלי סוף בנות
(לא מתלוננת בכלל, יש שם גם בן אחד כועס במיוחד שבכלל לא מוסיף לאווירה ,שעכשיו שמצפה לו עוד אחות, לא אפרט את מספרה)
אבל אני לא מצליחה להירגע מזה. בבקשה בבקשה לא לשפוט. מאמינה שזה גם ההורמונים שמוסיפים לכל המצב.. אני כבר חושבת על ההיריון הבא למרות שאני כבר קרובה ל40 כי אני רוצה בן. אבל זה נראה לי הזוי להביא עוד ילד רק בגלל שאני רוצה מין אחר..
אני באמת מנסה לשמוח בחלקי ולהפסיק עם המחשבות האלה אבל זה לא עוזב אותי... אני ממש רוצה לשמוח ולהודות על מה שיש. למה אני ככה????
אמרתי לבעלי שאני ממש מרגישה בדיכאון מזה גם הגוף של מפורק, הבחילות שלא עוברות וכלום לא עוזר. אני מרגישה שאין לי כוחות כבר.
מאיפה שואבים כח?
ואין לי סבלנות לכלום, בטח לא לילדים.
אנא ה' תושיע אותי.
ברור לי שאחרי הלידה הרבה ירגע כי אני אתחיל סוף סוף להרגיש טוב.
תודה שהקשבתן.

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...