חח מקווה שזה בסדר לשאול פה כי לא קשור להריון ולידה
מצד שני... באפטר האחרון האיש ואני דיברנו ועכשיו הוא חזר (סמיילי מיילל ורוקע ברצפה) אז עד הפעם הבאה שאראה אותו.. שואלת פה (: חח קיצור מניסיונכן ומחשבותיכן
אנחנו דוסים, דתיים לאומיים, חמודים,
שמתי לב שיש פער בין גברים לנשים בקטע של התפתחות מקצועית
שאצל הבנות וואלה סבבה
מסיימות שמינית עושות שירות שנה שנתיים פסיכומטרי מדרשה.. לומדות תואר או מוציאות תעודה מקצועית (מאפרות כלה וכאלה) ויאללה מתחילות לעבוד
לעומת זאת
גברים
דתיים
דוסים
צדיקים
בינישים
הם בישיבה, ואז צבא, ואז חוזרים לישיבה ואז עדיין בישיבה ואז אלףףף בלבלות.
לאן, מה התפקיד שלי, מה ללמוד, לאיפה להמשיך
בהתחלה חשבתי שזה רק האיש שלי
למד בישיבה כפרה עליו הרבה שנים
שיהיה בריא
תוך כדי עבד כזה מהצד בשביל הפרנסה ואז קצת התחיל ללמוד דברים במקביל אבל הוא כל הזמן בחיפוש הזה של מה אני בדיוק עושה, בשביל מה אני פה
(בסוגריים אני קצת משתגעת מהחיפוש הזה, כאילו אחי תתאפס החיים קצרים, אבל באמת זה שלו ויש לו משהו מיוחד להביא לעולם והוא גם ממש תוך כדי על הסיפור של פרנסה כי מודע לאחריות לפרנס ויאללה משתדלת לשחרר והכל טוב, נגיש)
פתאום אני קולטת שזה עוד חבר'ה.. חברים שלנו אחרים
אחד סיים ת'ישיבה עשה תעודת הוראה ולא זורם לו, ניסה להתפתח בתחום מסוים ולא יושב לו טוב, בדק אופציה אחרת וגם לא משהו.
חבר אחר מתחיל עכשיו ללמוד טיפול אבל לא סגור על עצמו ומתלבט.
עכשיו הם חבר'ה רציניים
בני 30, 35
אנשים שמביאים משכורת הביתה בפועל (אני מדגישה את זה כי זה לא אנשים לא אחראיים!! זו לא הנקודה. עובדים בעבודות של אבטחה למשל או ניקיון או דברים כאלה, מפרנסים! אבל עדיין לא ''יושבים במקום'')
ואני מסתכלת מהצד ומרגישה וואלה אצל בנות זה לא ככה!! ההתברברות היא בשלב הרבה הרבה יותר מוקדם...
מבינות מה אני אומרת?
נשמע לי ייחודי לגברים בינישים אבודים אחרי הישיבה כזה..
בקיצור
(וואי פירטתי פה ארוכווות)
מסכימות?
מכירות?
או שזו פשוט ראיה מאד מצומצמת וחלקית שלי?
אשמח לשמוע 🍂