לא יודעת למה משתפת🤷 סתם מרגישה צורך..
אני צריכה ללדת בעז"ה בסוף אוגוסט 🥵
אני עובדת משרד החינוך, אז יש לי חופש יולי-אוגוסט.
היו לי עכשיו שתי התלבטויות.
א. אם לרשום את הילדים לקייטנה (היא מסובסדת, אבל יש ב"ה הרבה ילדים, אז זו הוצאה יחסית גדולה...)
ב. ביקשו ממני לעבוד בקייטנה של המוסד בו עבדתי. לא חייבת, אבל כסף טוב.
ממש התלבטתי על שני אלה, בעיקר על העבודה בקייטנה. כי בניתי על יולי לאגור כוחות לקראת אוגוסט.
כל הזמן התלבטתי עם בעלי, ות-מ-י-ד התשובה שלו הייתה "תעשי מה שטוב לך!!! אני לא מחליט בשבילך! עומד אחריך בכל מה שתחליטי"
קשה לי לקבל החלטות, אבל הוא לא הסכים לקבל בשבילי..
תכלס, הוא עובד כל יולי-אוגוסט (אם לא ייקראו לו לעוד מילואים) ואני זו שעם הילדים כל הזמן!
די מהר היה לי ברור שארשום את הילדים לקייטנה , אבל היום החלטתי שלא אעבוד בקייטנה. התקשרתי לשתף אותו שלא אקח את העבודה. ואמרתי לו "החלטתי לרדת מהעניין של הקייטנה"
התגובה לו הייתה משהו בסגנון "מה? למה?" כאילו לא מבין למה החלטתי את זה.
הרגשתי שאני ממש מתבאסת עליו, שכל הזמן הוא כאילו מאחורי במה שאחליט אבל כשקיבלתי את ההחלטה לא לעבוד הוא בתכלס התבאס. ואז התחלתי להסביר למה אני מעדיפה לא לעבוד, אז הוא עצר אותי ואמר : "אה... החלטת לרדת מהעניין של לעבוד בקייטנה. חשבתי שהחלטת לא לרשום את הילדים ולא הבנתי למה..."
קיצר, מדהים לפעמים איזה השפעה יש למילים שלנו (מספיק שהייתי מוסיפה את המילה "לעבוד" ) וכמה חשוב לוודא שאנחנו באמת מבינים מה הצד השני בא להגיד לנו.

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...