הפחות מספקת היחסים שלכם טובים מאוד. זכיתם...
ועדיין אני מאמינה שכן אפשר ללמוד לדבר יותר לעומק.
יש לי שאלות שאת לא צריכה לענות עליהן פה אבל שוה אולי לבדוק עם עצמך
•מתי הוא מפטפט איתך על העבודה שזה מתחיל להיות חופר? כי מצד אחד חסרה לך שיחה ומצד שני כשזה קורה זה לא כזה מעניין אותך. אני על עצמי יודעת שיש לבעלי נטיה לבוא בזמנים הכי לחוצים ביום או בשבוע ולשתף דברים, אני לא מסוגלת להקשיב אז, רק לנפנף אותו. ברמה שזה גורם לי להנהן באדישות כשהוא מספר דברים משמחים באמת שקשורים לעבודה וראוי להגיב עליהם בהתאם. אבל אם זה בזמן נינוח שאני לא צריכה להתאמץ להקשיב ולעקוב- אני מאוד מתעניינת ומאוד מפתחת את השיחה הזו.
•מה הנושאים שאתם מדברים עליהם ושאיכשהו תמיד גוררים מריבה? זה נושא קבוע או אקראי?
•האם אתם מכירים את ההבדלים בין גברים לנשים בשיחה? מכירים איך כל אחד מהמינים (בגדול, כמובן שהספקטרום הוא רחב כשמדברים על זוג ספציפי) מתייחס לדברים שהשני אומר? למה אישה משתפת, למה גבר משתף? האם התנסיתם בלתת לשני את הצורך *שלו* מהשיחה?
•האם כשעולים בינכם חילוקי דעות על נושאים סתמיים או נושאים יותר קרובים לליבכם אתם יודעים לכבד גם את דעתו של השני ולהבין שהיא לגמרי לגיטימית או שאתם מוחקים את ההיגיון של בן הזוג בנושא הזה?
•כשקורה משהו שמסעיר אתכם, אתם מוצאים כתובת זה אצל זה לשתף מה עבר עליכם? או שגם אז זה חסום או מוביל למריבות?
•האם אתם מכירים את התנאים לשתף ביקורת או משהו פחות נעים על השני? מה הזמן המתאים, באיזה ניסוחים להשתמש?
אני כאן כדי להגיד שגם אנחנו הרגשנו בשלב מסוים שהתקשורת ביננו הרבה מידי רדודה ורוצים להעמיק, ושזה אפשרי וטוב. בהצלחה 🤍