בחודשים האחרונים אני מכינה חלות לשבת ולחמניות רגילות (בלי כל כך הרבה סוכר וביצים) ליום-יום.
תמיד הכנתי 70 אחוז לבן 30 אחוז מלא.
השבוע בפעם הראשונה התחלתי להכין במקום מקמח לבן רגיל, מקמח חלה כי הבנתי שאמור להיות יותר טוב.
אכלתי מזה כבר 3 פעמים. וזה לפי דעתי יותר טוב בטעם, מראה ומרקם, אבל אחרי כל פעם שאכלתי
הרגשתי נפיחות ותחושה מוזרה בבטן. ובדרך כלל אין לי שום תחושה רעה משום סוג אחרי אכילת לחם
ואין לי שום בעיה לאכול לחם.
יכול להיות כזה דבר ועדיף לי קמח לבן רגיל או שאולי אני מדמיינת?
)
)

