שבוע טוב,
אני חדשה באפיה.
עד עכשיו הכנתי 3 מתכונים של עוגיות:
1. עוגיות שוקולד צ'יפס - המתכון טעים שיש! - מתכונים ב-10 דקות
2. Best Ever Chocolate Chip Cookies Without Margarine or Butter - Overtime Cook
3. עוגיות מושלגות - מתכון ממכר מהיר וקל הכנה - עוגיות מושלגות
השאלה היא - לפי דעתי יש במתכונים האלו יותר מדי סוכר אבל אני לא יודעת לכמה להוריד.
כמה סוכר צריך למאה גרם כדי שמצד אחד לא יהיה פצצת סוכר אך מצד שני עדיין יהיה מתיקות ותחושה של עוגיה?
ונניח שהתשובה זה 50 גרם למאה גרם קמח, אז האם זה בסדר שבמתכונים השונים פשוט אוריד ל50 גרם או שיש
כל מיני קומבינציות של שילובים עם הדברים האחרים והורדה של כמות הסוכר תפגע בקומבינציות ויהיו בעיות מכל מיני סוגים?
תודה רבה
)
)

