וכתוב שם: ז' באלול התשע"ה גמרתי את ספר התהילים ברצף פעם ראשונה
נכון זה מרגש??
אחד החלומות שלי זה לדעת את התהלים בע"פ.
נראה לי שזה התחיל מזה שראיתי שכשאני במצוקה אני כל הזמן חוזרת על "אשא עיניי" ואז רציתי לדעת להגיד כל פרק שאבחר (:
וכתוב שם: ז' באלול התשע"ה גמרתי את ספר התהילים ברצף פעם ראשונה
נכון זה מרגש??
אחד החלומות שלי זה לדעת את התהלים בע"פ.
נראה לי שזה התחיל מזה שראיתי שכשאני במצוקה אני כל הזמן חוזרת על "אשא עיניי" ואז רציתי לדעת להגיד כל פרק שאבחר (:
וואוו יפה לך, הלוואי על כולנו לדעת אותו בעל פה
גם אני נפלתי לנוסטלגיה השבוע בטעות
וגילתי מכתבי אהבה להורים שלי בערך מכל גיל ( חמודים ששמרו את זה)
איפה זה ואיפה אני היום
רק תנו לי יום בלי וויכוח איתם
חח
נראה לי התבלבלת- זה היה לפני 9 שנים
כתוב לי "שיא גיל 15"
וואו זה ממש משמח זה סימן שהייתה לך ילדות טובה לא ככה?
לי נגיד הרבה פעמים לפני אסיפות הורים שהיה צריך לעשות מכתב לא היה מה לכתוב
הייתי מחרטטת
הייתה יחסית טובה
עד גיל 12 ככה
חחח
ב"ה...
העלתי שלושה טרמפיסטים חרדים, שניים היו שקטים, אחד היה חמור.
מצלצל לו הפלאפון. סבבה. אז הוא עונה. נו, בדרך כלל שואלים את בעל הרכב אבל סבבה. ואז הוא מתחיל לנהל שיחה ארוכה עם הברנש מהצד השני. ני ני.
ואז הוא שואל אותי אם אני מגיע לבית רבנו בשילה, או למקווה, ואני אומר לו שלבית רבנו לא, ושאין לי מושג איפה המקווה.
ואז הוא אומר לי כזה: "זה ליד הבית כנסת של המזרוחניקים, נו.."
חתיכת קוף מה אני נראה לך? חרדון? חוסר מודעות אווילי
ישע אומר על מישהו שהוא אדיוט? ימות המשיח! 
קעלעברימבאר@ל המשוגע היחידי הכל בשליטה... אתה מתבקש לחגור חגורות ולהשמע להוראות הדיילים
והוא אמר שהוא מסכים איתי שהצבא בעייתי וכו', אבל אתה לא רוצה להתגייס בשביל התחושה הטובה?
אז עניתי לו שבשביל התחושה הטובה אני יכול לעשן קנאביס וזה לא מה שאני מחפש.
זה מאד הצחיק אותו משום מה
ימח שם עראפתאבל לדעתי חיזבאללה הכי מגניב, יש גם ביפרים
והם גם מגייסים עכשיו למשרות פנויות

וגם כשטיילתי בגולן פגשתי שם שני דתלשים וישבתי איתם, ואחד מהם עישן ג'ויינטים בשרשרת
וכל אישה חכמת לב בידיה טוו... על כן ראוי ללמד כל הנשים אומנות המחט וטוויה ואריגה, אם נזכה לבניין הבית – שידעו לעשות הראוי להם, וכן עשו במצרים הנשים חכמת לב הרואות הנולדות הרגילו עצמם ללמוד אומנות, וכן האנשים קודם שהגיעו לגבורה למלאכת כבידה חומר ולבנים הרגילו עצמם ללמוד אומנות אם יזכו לגאולה יהא בידם לעשות... וכן עשה אלעשה שבזבז מעותיו לדעת תספורת של כהן גדול... שאם יזכו לגאולה שלא תחמץ המצווה.
משיבת נפש' (ר' יוחנן לוריא)
A social chemosignaling function for human handshaking | eLife
במחקר שנערך במכון ויצמן כי לחיצת ידיים משרתת העברת מסרים כימיים בין הלוחצים. התברר כי בהמשך ללחיצת יד ישנה נטייה להביא את היד הלוחצת לקרבת האף ולהריח אותה. זו יכולה להיות פונקציה אבולוציונית שמחליפה רחרוח הדדי שפחות מקובל באופן גלוי אצל בני אדם לעומת חיות[2]
פתית שלגאחרונה
והם יודעות מה יקרה בסוף
אבל נראה לי בחלק מהמקרים זה פשוט נבואות שמגשימות את עצמן
או בניסוח פחות יפה, שיפוטיות ממבט ראשון וקיבעון
למוח הנשי יש כשרון טבעי ביולוגי - רגישות מיוחדת לקלוט רמזים עוד לפני שהם נאמרים במפורש
כשבחורה חיה בחברת נשים והאינטואיציה המולדת הזו היא חלק בתת מודע של כולן, פתאום כשהיא יוצאת ואז מתחתנת עם גבר, והיא לא נמצא באותו מקום מבחינת חושים, קליטת רמזים, והאינטונציה הנשית נתקלת במשהו אחר, לא מוכר ולא מובן - זה מתסכל… מתסכל שצריך להבהיר ולומר לגבר בפירוט רב, ולא כפי שאישה מבינה אישה בלי להכביר במילים …
ימח שם עראפת
ימח שם עראפתלא לנגינה וזה יעשה לך קול שני באוקטבה הבאה (ועוד באוטוטיון)

עכשיו לך להתאמן על לב לבן או משהו
פתית שלגאחרונהאחרי שאמרתי נואש
ימים לא הייתי ממש
איך באת לי בזמן לב
פתוח הוא לב לבן