אני מזמן את הקבינט.
מספרי ברזל התפקד
אני מזמן את הקבינט.
מספרי ברזל התפקד
חשבתי שאתה בתפקיד המשיח
אני גם כלולה בקבינט?
חחח
מה התפקיד שמוקצה לי?
צדיק יסוד עלוםבגלל שהייתה לו שאלה שחורצת גורלות
על כל מיני נושאים... 🙂
נסעתי בצהריים למכור דגלי מקדש בצעדת המוות בירושלים.
סתם, היה כיף סך הכל

הנם ספרות עשויות מתכת, המשמשות ליצירת לוחיות רישוי לרכבים. מספרי ברזל החלו להיות נפוצים גם בעגה הצבאית, כשחיילים היו נושאים בצאתם למסע מספריים עשויות ברזל לביצוע תספורות.
בשנים האחרונות נהוג להזין את מספרי הברזל לטבלאות אקסל
(ויקיפדיה)
אם הם כיתה אז שאר החיילים ממשיכים את הספרות.
כשרוצים לוודא בשטח שכולם נמצאים, המפקד אומר מספרי ברזל להתפקד, ואז הוא אומר "אחד!" הסגן אומר שתיים וכן הלאה
חחחח
של אלוהים?
חחח
שאומרים/ כותבים אלוקים זה ה' אחד יחיד ומיוחד ואלוהעם זה עבודה זרה נכון?
אבל זה זמני. אגב מה עם המשימה, לא ענית. הכפתור האדום זה ל24 שעות, אנחנו לא בקצבבב
לגבי השאלה השנייה - לעניות דעתי זה מעט שונה.
א' מותר לכתוב באינטרנט כל שם קדוש כי זה לא עובר על איסור כתיבה. רק בשביל להימנע מזילות השם משנים לאלוקים גם באינטרנט.
ב' בדיבור צריך להגיד אלוקים על הקב"ה, וכשמדברים על אלילי הגויים אפשר להגיד אלוהים.
ג' הוטעית לגמרי לגבי המשמעות האמיתית של מספרי ברזל. יש"ע המציא שם משהו, המקור שאני הבאתי מויקיפדיה זה האמת
לגביי המשימה
הייתה תקלה בקשר
( מי המפקד? אתה או שוקו?)
חחח
לכן הוא המפקד
צדיק יסוד עלוםסתם פקיד, מקבל הוראות מלמעלה. זה כן מרגיש עם תחושת חשיבות ללחוץ על הכפתור האדום אבל תכל'ס אין לי באמת הרבה השפעה 
תפקיד מבאס 
עאלק ויקיפדיה
מספרי ברזל היא שיטת מנייה המאפשרת לבדוק במהירות אם קבוצה מסוימת נוכחת במלואה. בניגוד לשיטות דומות לעריכת בדיקה זו, כגון הקראת שמות, שיטת מספרי הברזל יכולה להתבצע בזריזות, בתנאי ראות קשה וכשמפעיל השיטה אינו זוכר את שמותיהם של כל בני הקבוצה.
לפי הרמב"ם אתה לא אמור לעבוד ככה, אתה משנה את החוקים
קבל האמת ממי שאמרה אפילו אם אתה אלוהים
אני ממציא את האמת
שנושל מתפקידו.
אין הבדל בין האם אומרים אלוקים לאלוהים, חוץ מזה שהדוסים אומרים אלוקים כדי לא לומר שם ה' וזה לא קריטי, כי אלוהים זה שם כללי לאלוהות, וזה לא בהכרח מכוון כלפי ה', אלא אם כן מתכוונים שזה כן.
מוכן להתפשר גם על 1
היא בפקודת @מורות עפות עלי, לכן הוא מס. 1 ברשימה
אני אין לי מספר אני פשוט אחראי על הטבלת אקסל
זה כאילו קשור לצדיק יסוד עולםם
וכאילו הפכת את זה לעלום.. יפהההה
גם מתאים לך העלום. רק אני מהבודדים שזכו להכירך 😍
אוהב להיות רתק, ככה אני חצי עצמאי
ביאס אותי
אני 166 בחנוק
מרגיש אדם לא מנוצל 
אני מכיר מישהו שלמד את הנושא, והוא יכול לתת לך תרגילים לשיפור הגובה, הוא הסביר לי שכשאנחנו צעירים אפשר לשנות את מבנה העצמות לגדול יותר, גבוה יותר, וכו'. אתה צעיר, זה יכול לעזור לך לגבוה בכמה סנטימטרים.
אם אתה רוצה אני אשלח לך מספר שלו, רק אזהרה מראש- הוא קצת נודניק וחטטן, לתשומת ליבך...
אני יעשה מה שתבקשו רק תקבלו אותי למסדר שלכם
מה נדרש ממני
קוד סודי או מוטו?
אני רק רוצה להשתלב, ברור לי שנוכל להגיע להבנה
אני צריך להירשם איפשהו או לחתום על טפסים?
או הוראת קבע
אני מגיע מהמניעים הכי טובים והכי כשרים
אני כל כך רוצה להיות אחד מכם, ברור לי שתכירו בי
צייויני לשעבר היית בצבא השמד חגגת את יום העצמות בירכת לבטלה על הלל פויי עושים לך טובה שתהיה סוג ב'
גם פיל יכול להיחשב לתרנגולת
פניי לשלום
אני לא רוצה לשנות אתכם, להפך, אני כן רוצה לשנות אתכם
בתיאבון😳

מים שלנו.
(אמיר מויאל)
הרמוניהladyfingers!
ידעתי שאמצא.

יאפ, כשאת צודקת את לא טועהימח שם עראפת