אני הולכת מחר עם אחותי לבדוק את תיכון "שובו". בתפילות...
אם מישהו מכיר את התיכון שישתף אותי🤍
אני הולכת מחר עם אחותי לבדוק את תיכון "שובו". בתפילות...
אם מישהו מכיר את התיכון שישתף אותי🤍
כי היא רוצה דתי פתוח...
היא עכשיו באולפנה ורוצה לעזוב, והאופציה שנשארה היא הרבה פחות טובה...
איזה דברים הכי חשוב לבדוק?
כמו כן חשוב לבדוק את רמת הארמית, שכן אם הבנות שם יודעות מה זה מיגו, אתרא, אשכח, מידכר, ורבא, אז זאת אומרת שהן לומדות גמרא והן לא יראות שמיים.
הדבר השלישי והחשוב ביותר האם האולפנה דוגלת בכך שבנות יכולות לקיים מצוות שהזמן גרמן ולפיכך ישנה מכירת ציציות מעוצבות בשטח האולפנה ותפילין ורודות בגמ"ח.
דבר נוסף שראוי לבדוק האם לבנות שם יש בקת"בים בהישג יד, ואם לא האם יש להם יד בהישג בקת"ב.
(אזהרה! תוכן שיבו"כי)
הרמוניהתפילין ורודות🤣
וואי אתה מכוכב אחר
חצי ממה שכתבת זה סינית בשבילי אבל בסדר.. אולי לוקחים אותם להצטרף לבנות האלו מגעיל! - שריטות ליליות

הרמוניהאחרונהמעניין מתי אני יחליט סופית, מחר בבוקר, בצהריים, או פשוט כי לא ישאר זמן? 
ואתה יודע, למה אתה שואל?
אני לא יודע, הורדתי את האופציה הזאת כי עלתה אחת אחרת ואני משאיר רק 2 פתוחות זה יותר קל.
ל המשוגע היחידירבנו מעיף בלי החומרים
שמפאת כבוד המקום לא נעלה ונזכיר הנושא.. רק נציין שלא בכדי הם צריכים שיכופרו עוונותיהם ע"י רבי נחמן, לא רק כוון יציאה מארץ ישראל, לא רק עוון "מצבה" לפי הרמב"ם, לא רק עוון ספק ע"ז לפי כמה וג0כמה ראשונים רציניים... עוד עוון...
הייתי בבית אלא מה
תופתעו
למה את נגד?
פעם חבר שאל אותיאברהם יאיר שטרן"תאר לעצמך מה היה קורה אם היה איזה אסון אפוקליפטי בארץ, ורק האלה באומן היו שורדים ומשם ורק משם היהדות היתה מתפתחת..."
הוא לא מקבל לישיבה כאלה שטסים
(בערך)
ואז החליטו שבא להם לטוס?
זה לא אלה שטסים...
אבל מראש מגיעים אנשים מסויימים, ואם הם רוצים הם ילדים גדולים...
אל תגזים הוא חמוד כשהוא רוצהימח שם עראפתאם זה יהיה בייניש ולא איזה נגרר דרעק נראה לי הוא יקבל אותו
לאומן היו מקבלים מסר מרבי נחמן- תשקיעו את כל מסירות הנפש הזו בבניין המקדש (והיום יותר מסוכן לטוס לאומן מאשר לבנות את המקדש).
יתכן שמהר מאוד היה נבנה המקדש, וגם תחיית המתים הייתה מתקרבת, והם היו זוכים לראות את רבי נחמן בכבודו ובעצמו.
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-תפוס
שישי-
שבת-תפוס
בואו לא נוותר על זה השבת…(:
אבל התחתן בגיל 17 ועכשיו רוצה אישה שניה
עבר עריכה על ידי אברהם יאיר שטרן בתאריך כ"ט באלול תשפ"ו 2:09
אני עצבני ופורק.
אנוכי אדוני אלוהיך:
לא יהיה לך אלוהים ורבנים אחרים על פני:
לא תעשה לך טריקים הלכתיים על פני (לא מכירת חמץ, לא היתר מכירה, לא סליחות ולא כל החארטות האלה):
זכור להשקיע זמן לחלק הא-לוהי שהבאתי לך, תפתח אותו כדי שתהיה דומה לי לא רק ב"ואל זועם בכל יום":
תכבד את מי שהפך אותך להיות אתה:
לא תרצח, לא אתה יצרת אותו - לא אתה תשמיד אותו:
לא תנאף, אייייככככ יא חתיכת אידיוט היא שלו!!!!! זה גם קשור לציווי הבא:
לא תגנוב (תעקוץ, תסחוב, תרים, תסובב וכדו', אפילו אל תיגע במה שלא שלך):
לא תשקר. נקודה. לא רק עדים בבית דין או משפט בכללי אל תשקר:
אל תחמוד, לא שלך אל תרצה אתזה, אל תרצה "גם", מה ראית שיש לו נדלקת? צר עין... אם אתה רוצה חפץ הדומה לזה היית יכול לבקש לפני למה נזכרת בידיוק כשיש לו?:
ברסלבר-נוצרי אידיוט: העוונות שלך לא מתכפרים אם אתה שר "אדון הסליחות"...
למיטיבי לכת(קטע מהיהודים באים יימח שמם, אבל קטע עם נק' אמת גבוהה מאוד):
החלטתי לתייג כאן ניקית חדשה ומבטיחה שברצותה תחייה את הפורום או שהיא פשוט תסנן אותי, גם אופציה
כלומר השנה הקובה אכתוב 500 הודעות בפרומים.
שנה הבאה אכתוב 100 הודעות בפרומים.
שנה אחריה 50.
אחריה 25.
אחריה 12.5.
אחריה 6.
אחריה 3.
אחריה 1.5.
אחריה חצי הודעה.אחריה 0.25
וכן הלאה, ולעולם לא אחצה את רף ה20000 הודעות
דעיכתו של פורום שטול😞
לפחות את חייה 
תחשבי שעוד מעט הכל יהיה אונליין,
ואז כשיגמרו החיים שמה, הרובוטים ישתלטו סופית על העולם.
צב נשאר צב
מה זה אומר עלי?
אברהם יאיר שטרןשנמאס לך מגפילטע אבל דג מרוקאי חריף לך מדי?