הי יקרות,
לאחרונה קצת יותר קשה לי להגיע לזמן ולפנאי שמאפשרים לי לכתוב ולהגיב כמו פעם אבל אני עדיין כאן, בעיקר קוראת, עד שיתאפשר לי שוב יותר 🙂. לפעמים עולה פה שרשור ואני מאד מאד מאד רוצה להגיב, אבל אני לא יכולה באותו הרגע. אז אני ״שמה אותו״ בפינה מהראש, ורושמת לי לכתוב על זה יום אחד. זה מה שקרה עם הפוסט החדש שהעליתי היום לבלוג. האמת היא שזה נושא שרציתי לגעת בו מזמן. ואז משהי פתחה על זה שרשור. והרגשתי שאני הכי רוצה להגיב לה, אבל לא מצאתי את הזמן לזה. עברו כמה חודשים מאז וסוף סוף ישבתי וכתבתי את מה שרציתי לענות לאותה הניקית, בצורת פוסט חדש ✨
הפוסט הזה מדבר על הפחד שהדיכאון יחזור. כידוע, מי שחלתה פעם אחת נמצאת בקבוצת סיכון לחלות בשנית. מצד אחד, זה מידע חשוב (ידע = כוח). מצד שני, המחשבה הזאת עלולה מאד להחליש ולייאש. למה להתאמץ לצאת מזה אם גם ככה תמיד ירחף עלי האיום שזה יחזור? הנה 5 תשובות שאני עונה לעצמי מול המחשבה הזאת:
ואני שמה לב שיש מלא חדשות בפורום, אז לטובת מי שלא מכירה אותי, הי 👋🏻, אני קמה ואני כותבת בלוג אנונימי על הדיכאון שעברתי לפני מעל עשור ועל כל הדרך שהייתה מאז. מוזמנות לבקר!
חג שמח ובשורות טובות לכל עם ישראל!!!
נב: מוזמנות להגיב ולהקפיץ את השרשור כדי שהוא יגיע לכל מי שאולי צריכה את המילים האלה. ומוזמנות כמובן לעבור הלאה גם מחוץ לפורום. תבורכו ❤️