עצלות, אני מתחרפנת מול המחשב כי כמה כבר אפשר לראות סרטים אז רוצה לעשות עם עצמי משהו ומתעצלת,
עדיין יושבת על המחשב, משתגעת מעצמי ועצלנית מכדי לטפל בזה....
עצלות, אני מתחרפנת מול המחשב כי כמה כבר אפשר לראות סרטים אז רוצה לעשות עם עצמי משהו ומתעצלת,
עדיין יושבת על המחשב, משתגעת מעצמי ועצלנית מכדי לטפל בזה....
זה יאפס אותך
אפשר אחרי זה 30 כפיפות בטן
אין לי כח לקום כדי לקחת לי אוכל אז שכיבות שמיכה?!
המקסימום שלי זה לשכב במיטה עם שמיכה...
בשביל להתחיל לתרגל שכיבות סמיכה
תשכבי במיטה, תתכרבלי תרדמי לשש שעות שנ"צ,
תתעוררי יהיה 17:30 יהיה לך פרצוף כרית
תסתכלי בשעון ותגידי "די נו אין מצב למה אף אחד לא העיר אותי???"
אחרי זה לילה לבן בנוהל, ואז מרמור חיובי וכמעט זעם על הלופ הרע שמתגלגלים אליו
ואז לעמוד מול המראה במבט החלטי ולקמץ את הידיים לאגרופים
ואז את מחליטה: אני אהיה רואת חשבון ואגשים את החלום!
עכשיו אל תתעצלי, לכי תעשי מה שכל רואת חשבון עושה, ותעיפי את ה15 שכיבות שמיכה האלה!!!!!
#לשיחות מוטיבציה נוספות חייגו: 0525381648
אוקיי, כבר עשית לי טוב...
מה זה המספר טלפון??
כולם יכעסו עלי שאני מכיר שירים מגלגלצ ולא מרדיו מורשת
אז פשוט נגדיר שזה הטלפון שלי לשיחות מוטיבציה
הקודמת שלך אבל מתברר שלא...
יש לך עוד ציניות כזו טובה שתגרום לי לחייך ולא להיות מבואסת?

לאידעת אם אתה רציני או לא אבל זה משפר לי את המצברוח אז זה לא משנה במיוחד...
זה ללמוד על חיות
את מכירה חיות?
שונאת חיותתתתתת
וואי וואי זה מתכון בטוח לעצבות
חייבת ללמוד לפחות על חיה אחת ביום.
נעשה ניסוי, נלמד על חיה יונקת חמודה, לא נחשים או חרקים.
בעיקרון אני כרגע בלימודי תואר ראשון לאניקיוטומולוגיה, שזה התאמת חיה לבן אדם. אז ממה שהסברת עד עכשיו אני אמור לאבחן חיה שבדיוק תשמח אותך
בוא ננסה אל תהיי כבדה אסור להתווכח עם המדע
אני לא יודעת מה זה יונק.....
עכשיו ברור למה את לא עושה שכיבות סמיכההה
חייבים לדעת את כל המחלקות של בעלי החיים!!!!!!
אני לחוץ
דור תירגע, הכל בסדר, פשוט תלמד אותה על המחלקות והכל יהיה בסדר
אני מאמין בך
גם אני
יאללה, מחלקות:
אתה גם צמחוני או שהדעה שלך היא שצמחונים אוכלים לחיות את האוכל?
אבל אני צמחוני במקרה, קודם כל הייתי שמאלני ואז אמרו לי שהנוהל בשביל להיות שמאלני זה לקבל עליך את השילוש השמאלני, אז נהייתי צמחוני ובהתאם גם...
יונקים: המחלקה הכי מפותחת. קוראים להם יונקים כי כולם יונקים חלב מהאמא שלהם כשהם גורים.
בני האדם, הבהמות, החתולים והכלבים, הדובים והחזירים - כולנו יונקים. גם במים יש חיות יונקות, למשל הלוויתן והדולפין. הכריש - לא!
זוחלים: מחלקה מפותחת גם כן. בעבר הם היו דינוזאורים, כיום הם זוחלים. רוב הזוחלים בוקעים מביצה, וחלק מהשרצה. לרוב הזוחלים יש עור המורכב מקשקשים חזקים המגנים עליו.
תנינים, נחשים, צבים, לטאות - כולם זוחלים.
עופות: בעלי כנף שאינם יונקים. אין מה להרחיב, זה פשוט כל הציפורים. חלק יכולות לעוף וחלק לא, חלק צמחוניות וחלק טורפות. הציפורים אף פעם לא יונקות (לכן עטלף הוא יונק ולא עוף)
דגים: יצורי מים המתאימים לחיים במים בלבד. לעומת יונקי מים (כמו דולפין ולוויתן) הם לא מסוגלים לצרוך חמצן מהאוויר עצמו אלא רק מהמים עצמם. בעזרת הזימים הם קולטים את החמצן מהמים. רוב הדגים בוקעים מביצים. הכרישים לדוגמה בוקעים מנרתיקים מיוחדים.
דו-חיים: יצורים שמתחילים את חייהם במים ובבגרותם חיים על היבשה. הם לרוב ריריים ומתאימים לחיים של לחות.
צפרדעים, קרפדות, סלמנדרות, ועוד הם דו-חיים.
חרקים: בתוך מחלקת החרקים יש המון חלוקות בין סוגים שונים של חרקים. אבל אנחנו יודעים מה הם חרקים ולכן נסתפק בכך 
אממ, אמרת שאתה צמחוני אז אני לא אגיד שאני מעדיפה פרק או כבש על המנגל(אבל היי, אמרתי...🤭🤭) אז אולי ננסה ללמוד על ציפור או ארנב...
התכוונתי לציפור חמודה כזו וארנב לבן קטן... לא למפלצותתת
צדיק יסוד עלוםאני והחיות נעלבנו בשמך
מה יש ללמוד על ארנב לבן קטן, זו חיה משעממת 
אבל! אפשר ללמוד על חיה יפה במיוחד שנקראת "מגלן שני". הוא נראה די דומה למגלן רגיל, אבל יש לו צבע אדום בוהק מהמם.
אוי, האיכות מזעזעת
אם לא אהבת אותו תמיד אפשר ללכת על הקקאדו היפהפה.
זה גם תוכי מדבר, גם תוכי מאוד אינטיליגנט, וגם הוא יכול לזקוף את הכרבולת המהודרת שלו. לרוב קקאדו בא בצבעי לבן עם ציצית ראש צהובה, אבל זה פה ססגוני יותר:
לא קשורים בכלל.
הם דומים רק בצבע. מגלן הוא ממשפחת עופות גדולה שנקראת שקנאיים (שבתוכה יש תת משפחה שנקראת שקנאים, שאחד מהפרטים בה הוא השקנאי המצוי [הענק] שאנחנו מכירים).
מגלן רגיל הוא גם יפה (תלוי בזן, יש זנים מכוערים יותר), ראיתי אחד לפני חודש, יפהפה:
פלמינגו הוא ממשפחה יחידאית שנקראת פלמינגואיים, והוא הזן היחיד בה. המקור שלו שונה לגמרי והוא גדול בערך פי 3 מהמגלן
אני ובעלי החיים נחזור לג'ונגל העלבונות שלנו 
סתם, גם אני היום התעצלתי. כן התארגנתי יפה בבוקר אבל לא השלמתי את חובותיי היומיות.
יאללה, שכיבות סמיכה
נהניתי אבל בפעם הבאה לא להביא חיות, עדיף משהו יותר מעניין(לא לפגוע בחיות אבל הן לא מעניינות מי יודע מה, אותי לפחות...)
עם ירושה
משו מטומטםםםםםם

חחחח
אניקיוטומולוגיה
אין כזה דבר
יש אנטומולוגיה
שזה על חרקים
המצאת משהו חדש😂
ואיפה לומדים את זה בבית?
שילוב של המילים animal ו cute
הרבה מחשיבים את זה כפסאודו-מדע כי אין הוכחות אימפיריות לקשר בין הגנטיקה לבין אהבת חיות ספציפיות, אבל הקורלציה ברורה ובבירור התאגיד מנסה לאלחש את זה...
לא שידוע לי, עדיין מגיעות הזמנות לשיחות מוטיבציה
אולי זה מהפקס
אין עוד שיר שהכעס בו כל כך מופשט וכל כך מוצדק
כְּקֶדֶםעד שהסתכלתי שנית וראיתי שטעיתי?
שבת שאמורה להיות כולה אורות ויצאה קצת צולעת...
סוף חודש, ברוך ה' סיימתי את הספר תהילים, כל יום את הפרקים של אותו תאריך, התמדה מטורפת שברוך ה' עמדתי בה די בהצלחה ועכשיו אני פשוט מרוסקת, אין לי כח לכלום, נמאס לי מהכל, באלי לבכות, אכלתי מלא ממתקים, לא מפריע לי אבל פשוט מרגיש לא נכון...
יודעת שזה יצר רע שמנסה להוריד אבל מחרפן שהוא מצליח, זה כל כך שקוףףףףף למה אני נותנת לו??? נמאס לי, באלי לבכותתתתת.
ושום דבר רע לא קרה, אולי זה רק הצתות מאוחרות של כל מה שהיה בזמן האחרון... לא בכיתי כבר הרבה זמן... בשבת יצא קצת, לא רציתי, הדמעות לא ממש שאלו...
ועכשיו שומעת את השיר הזה, אני מנסה כבר הרבה זמן לשמוע רק שירים טובים שעושים לי טוב, הוא עושה לי לבכות, זה טוב? זה לא?
נמאס לייייייייייייייייייייייייייי
וואו כל הכבוד על ההתמדה! איזה משמח!
אולי יש לך עכשיו "נפילת מתח" כמו אחרי סיום אתגר?
לבכות זה סבבה. גם יוסף בכה בפרשה.
איזה לב טהור יש לך!
זה שאת יודעת שזה היצר הרע לא מספיק לבד כדי לא ליפול...
אי אפשר לענות ליצר בשכל בלבד. כולם ככה. יש שלבים בהתחזקות.
וזה הטבע שלנו, נופלים וקמים.
לא כדאי לעשות עניין מכל נפילה. זה לא מועיל באותו רגע. בד"כ אם קול בתוכך מכה אותך בתירוצים דתיים זה לא היצר הטוב אלא היצר הרע שהתחפש ולא צריך להקשיב לו. ה' אוהב אותך תמיד, ודרך התורה היא של נועם ושמחה. זה גם מנגנון פסיכולוגי שכשאנחנו מאשימים את עצמנו זה סוג של בריחה מהתמודדות אמיתית... אז אל יאוש, כל רגע הוא חדש לגמרי, תמיד אפשר לחזור בתשובה, לתקן וללמוד להבא. אנחנו לא מושלמים. כל מה שה' רוצה זה לראות שאת מתייחסת אליו ברצינות. ואז להתקדם בקצב הנכון.

נ.ב. תזהרי מבנים באישי... תשמרי על עצמך ממש.
האינטרנט היה משובש לכמה ימים, ולא יכלתי להיכנס לערוץ.
מה קרה פה בלעדי? משהו חדש? מישהו מת?חתן? (הבנתם?)
במופלא ממך אל תדרוש
אין לב יש ראש
אחת שתיים שלוש
ולפני אחד מה אתה סופר
נסעתי לפה ברכב
קר פה
איפה שיש את האומגה
ישבנו במעין "עין כאלב" נדמה לי, משהו כזה
עין אבו כלאב
An / A Book Club
נסעתי לפה ברכב
חם פה
(חחחח כן. יש כאן משמעות כפולה)
זה מדהים, כי כולם יודעים את כל זה, ועדיין מדהים להבין כל פעם מחדש כמה העולם אוהב לשקר לעצמו
זה הופך להיות קונספירטיבי, אבל אני באמת תוהה של מי האינטרס ולמה זה ככה
אבל בדברים אחרים פתאום יש להם אמונה עיוורת.
אחרי שאמרתי למישהו שאין שום דבר מזיק במונוסדיום גלוטמט, והתגובה שקיבלתי הייתה כאילו זה פשוט חילול הקודש להגיד את זה. למרות שבסוף לא הייתה לו שום סיבה הגיונית למה הוא בטוח שזה רעל, חוץ מזה ש"ככה כולם אומרים מאז ומתמיד".
נראה לכם שמשהו בדורות האחרונים גורם לאנשים יותר להאמין לקונספירציות או שזה היה ככה מאז ותמיד?
לענ"ד - הפוסטמודרניזם פגע באופן מערכתי וגלובלי בתרבות, ופגם בערך האמת. אנשים התרגלו לחיות בדיסוננס קוגנטיבי שמונע מהם לעבור דרך העובדות הברורות והשכל הישר כדי להבין את העולם.
כל הבעיה בקונספירטורים והסיבה שהשיח איתם תמיד כל כך מייגע הוא שאין להם ערך לאמת, והם כמעט אף פעם לא מתיימרים להעמיד נרטיב קוהרנטי ומבוסס. הם משגשגים איפה שיש חצאי אמיתות ובלאגן, ומקבלים תאוצה כל אימת שמתגלה פגם במסקנות המתקדמות של המדע. בקיצור - טפילים.
וע"ע הנאום של ג'ון גאלט בסוף הספר "מרד הנפילים" של איין ראנד, שם שם
אבל מנה חמה עושה לי לא טוב בגוף
מהדברים שאני מרגישה שאכלתי רעל
ושניהם לא בריאים, בסוף זה תלוי בעיקר במינון
וגם בדברים שמסביב (פעילות גופנית, שאר המאכלים, מצב נפשי ועוד)
הסויה שם נורא חזקה, הגיוני שבה יש רעלים. כלומר - אני מזדהה עם תחושת ההרעלה
כי אני לא אוהבת רטבים ועדיין יוצאת עם בחילה
לא יודעת מה שמים שם
ספציפית בהקשר הזה - לא.
מה לעשות
(בהתחשב בזה שהטענה המדעית היא כנראה שאני לא קיימת)
והאמת לא דיברתי על "מדע"
יותר על אנשי מקצוע מסוג מסוים (פחות בפגישות אחד על אחד, יותר בדף שלהם ברשת) עם תשובות מזיקות לא פחות ממה שהם מנסים למנוע
אני מבינה שאנקדוטה היא לא סטטיסטיקה
ושהדברים כנראה נכונים על רוב העולם
הקטע עם מדע הוא שברמת העיקרון - מחקרים מתפרסמים, ואף אחד אחד לא מפריע לך לשחזר אותם בעצמך, ולראות מה קורה.
אבל גם הרבה מחקרים מוטים או בעיתיים מראש
(חצי מהיום קראתי מחקרים, ואז התעצבנתי עליהם מחדש כשהבנתי שהנחת המוצא שלהם לא רלוונטית בשום צורה למה שאני מנסה למצוא)
זה לא בדיוק "בדורות האחרונים"
לפני זה לא ממש היה מדע במובן שאנחנו מכירים היום עם ביקורת עמיתים וידע נגיש ככה שכל אחד יכול לשחזר את הניסוי בעצמו
ואנשים שיוצאים נגד מה שמקובל גם היו כל הזמן, אבל האינטרנט גם מאפשר את זה הרבה יותר, וגם מציף אותם באנשים שמאמינים בדברים דומים, והם מרגישים ש"הרבה" אנשים חושבים ככה
אני חושב שהם מזימה שנועדה להפוך את כולנו לטיפשים יותר