יש גם ישיבה ויש גם בין הזמנים.
את צודקת שלהחליט בשביל מישהו אחר זה בעייתי, אבל אני צריך לקבוע כללים שבהם אם אתה מגיע חישבהז, אתה צריך ללמוד, אני לא משקיע על בטלה...
יופי, אז את יודעת שעדיף שיהיו כמה שפחות עם אינטרנט פרוץ, ועדיף שיתחילו את ביה"ז עם בוסט של קדושה...
ההוכחה שאני צודק היא ש-גם אם אני אהיה עם אינטרנט פרוץ למשך בין הזמנים אני אדפוק לעצמי את החיים, וישבהז עוזר לי לא פחות מלהם.
יש לי אמון מלא בהם, אבל לצערי אני מכיר את המלך הזקן והכסיל וגם בו יש לי אמון מלא...
לא אמרתי שאף אחד לא יעשה שום דבר טוב, אבל אם תלמידים ישבו בבית ויראו תכנים פורנוגרפיים (מותר לכתוב את זה פה?), והם יראו (לא כולם, אבל כמות לא קטנה מהם, לכיוון ה40 אחוז) אזי "אין הצר שווה בנזק המלך"
לילד שלך את תגידי מה לעשות? או שהוא ילד קטן וחסר דעת שתסבירי לו, מה ואיך ואיפה וכו'
אז הם תינוקות מגודלים...
יש שלושה שלבים בגדילה: א': אתה קטן, לא יודע מה נכון לעשות, ולא יעשה גם אם יגידו לך.
ב': אתה יודע מה נכון, אבל אתה צריך דחיפה כדי לעשות אותו.
ג': אתה יודע מה נכון ועושה אותו.
אז הם ב-ב', ומי שרוצה דחיפה מצוות ישיבת בין הזמנים - מוזמן בכיף, מי שלא לא חייב...
אני מסכים איתך, ולכן ישיבת בין הזמנים היא רק שבוע מתוך החופש...
אני לא עושה את זה כי אני חושב שללמוד עדיף מלנפוש, אני עושה את זה כי אני חושב שנופש אמיתי, הוא לכייף עם חברים...
וכפי שציינתי זה שבוע מתוך חודש... שהוא רשות רק למי שרוצה... אנחנו לא סטאליניסטים פה...