אני מכינה חלות ולחמניות ליום יום (בצורה אחרת מהחלות) כבר מספר חודשים.
ראיתי מספר סרטונים על התפחה ארוכה במקרר (כמה למשל מצורפים למטה).
אז ניסיתי את זה פעם אחת (התפחה של 24 שעות במקרר עם מעט שמרים יחסית להתפחה שלא במקרר) ונראה לי יצא שונה לגמרי,
הרבה יותר טעם של לחם. ונראה לי שיהיה לי קשה "לחזור לאחור" (התפחה שלא במקרר).
אני עדיין לא בטוחה בזה בגלל שכאמור ניסיתי רק פעם אחת, אבל ככה נראה לי לבינתיים.
יש עוד מישהי עם נסיון בזה?
)
)

