היי,
הכנתי כבר 4 פעמים עוגת שמרים שוקולד עם מילוי שאני מכינה. שילוב בין זה לבין זה.
אני נותנת לעוגה שיוצאת לי ציון של 82-83. בעיקר אני מרגישה שהבצק dense / סמיך מדי, לא יודעת להסביר בדיוק (ולפי דעתי
אני עושה כל מה שצריך לעשות בצורה נכונה).
השאלה היא האם אני פשוט צריכה להמשיך לעשות כל מיני ניסויים ובדיקות ושינויים עד שהציון שאני נותנת לעצמי יעלה,
או שפשוט ה"סוד" הגדול הוא שפשוט אין מה לעשות ורק אם זה חלבי זה ממש טוב אבל פרווה לא?
עדיין לא ניסיתי לעשות חלבי.
(כמובן שתמיד אפשר לפוצץ בסוכר ומילוי שוקולד ונראה לי שמבחינת הטעם אעלה לסביבות ה-100, אבל אני לא רוצה שיהיה ככה)

)
)

